Werken bij
T-Mobile Nederland

Accounting Specialist

| Den Haag | |


Introductie

Voor de Accounting afdeling zijn wij op zoek naar versterking. Heb jij altijd al jouw bijdrage willen leveren bij een Top organisatie in een markt die nooit stil staat? Is jouw ervaring, expertise en drive van toegevoegde waarde bij ieder bedrijf maar wil je nergerns liever werken dan bij T-mobile? Dan is dit jouw kans om te solliciteren.

Organisatie

T-Mobile is niet zomaar een telecombedrijf. Als onderdeel van Deutsche Telekom neemt T-Mobile een belangrijke positie in op het gebied van mobiel internet. Wij verbinden mensen door het snelste 4G netwerk beschikbaar te stellen aan onze klanten. Elke dag weer. Met ruim 1450 enthousiaste collega’s zorgen we ervoor dat onze klanten waar ook ter wereld in contact kunnen zijn met hun dierbaren en zakelijke relaties. Super snel en zonder gedoe. T-Mobile verbindt. Verbind jij je aan T-Mobile?

Functie

De Accounting afdeling is onderdeel van de Finance Tak binnen T-Mobile. De Accounting afdeling is verantwoordelijk voor de accurate, tijdige en volledige registratie en reporting van de financiële transacties van T-Mobile. Het team bestaat momenteel uit 17 potentiele collega’s. De afdeling is in een overgangsfase die gepaard gaan met ingrijpende wijzigingen en interessante projecten. We zijn op zoek naar een finance professional die kan omgaan met deze overgangsfase en die graag wil werken in een snel tempo omgeving na de overgangsfase.

De Specialist Accountant heeft de volgende hoofdtaken:

Functie eisen

Onze ideale Specialist Accounting beschikt over Entrepreneur schap (en draagt dit ook uit) Daarnaast daag jij jezelf uit om nieuwe dingen te ontdekken en jezelf te ontwikkelen. Je bent een absolute motivator binnen je team want sfeer is voor jou belangrijk. Verder zou jij jezelf typeren als een daadkrachtig en je neemt het heft in eigen hand. Prioriseren is jouw manier van werken. En in een altijd veranderende omgeving ben jij de rust zelve en weet jij structuur te creëren

Functie eisen

Aanbod

T-Mobile biedt haar medewerkers een uitstekend salaris aan en zeer goede secundaire arbeidsvoorwaarden. T-Mobile vindt zowel persoonlijke als professionele groei en ontwikkeling zeer belangrijk waarbij uitstekende kansen worden geboden om jezelf te ontwikkelen. Werken bij T-Mobile betekent werken in een uitdagende dynamische omgeving, met een netwerk van hoog gekwalificeerde collega’s. In hechte samenwerking met je leidinggevende kan je je eigen carrière vorm geven binnen onze organisatie.

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze vacature kun je terecht bij Tim van Rijk, via Tim.van.Rijk@T-Mobile.nl

Ben jij de Accounting Specialist die wij zoeken? En sluit jouw profiel naadloos aan op onze vacatureomschrijving? Dan ontvangen wij graag jouw CV en een korte motivatie. 

SOLLICITEER