Werken bij
T-Mobile Nederland

Business Product Manager TV

Marketing | | 5-8 jaar | Full-time


T-Mobile is niet zomaar een telecombedrijf. Als onderdeel van Deutsche Telekom neemt T-Mobile een belangrijke positie in op de Nederlandse telecommarkt. Wij verbinden mensen door het snelste 4G netwerk beschikbaar te stellen aan onze klanten. Sinds begin dit jaar biedt T-Mobile onder de naam T-Mobile Thuis ook vast internet, telefonie en TV aan. Met ruim 1450 enthousiaste collega’s zorgen we ervoor dat onze klanten waar ook ter wereld in contact kunnen zijn met hun dierbaren en zakelijke relaties. Super snel en zonder gedoe.

T-Mobile verbindt. Verbind jij je aan T-Mobile Thuis?

Functie:
In deze product management functie monitor en manage je het TV deel van het product portfolio van T-Mobile Thuis. Je initieert de implementatie van nieuwe producten, functionaliteiten en/of verbeteringen aan de interactieve TV-dienst. Je voert de functie zelfstandig uit en je krijgt begeleiding in complexe situaties. Ook ben je in staat om de leiding te nemen binnen het TV cluster. Je taken bestaan uit:

Je bent een specialist in de product markt van TV, interactieve TV en OTT TV en je hebt een kijk op en/of ervaring op het gebied van TV distributie, content, usability, multiscreen en TV functionaliteiten. Je beschikt over uitgebreide commerciële ervaring, en hebt eerder gewerkt met het managen van complexe producten. Daarnaast beschik je over;

Om deze functie tot een succes te maken, ben je communicatief en besluitvaardig en beschik je over een commerciële drive. Je hebt een uitgebreide kennis op het gebied van commerciële / technische trends binnen telecom, TV en business modellen. Daarnaast beheerst zowel de Nederlandse als de Engelse taal op goed niveau. En ben je bereidt om op verschillende locaties te werken.

  

Aanbod:

T-Mobile biedt haar medewerkers een uitstekend salaris aan en zeer goede secundaire arbeidsvoorwaarden. T-Mobile vindt zowel persoonlijke als professionele groei en ontwikkeling zeer belangrijk waarbij uitstekende kansen worden geboden om jezelf te ontwikkelen. Werken bij T-Mobile betekent werken in een uitdagende dynamische omgeving, met een netwerk van hoog gekwalificeerde collega’s. In hechte samenwerking met je leidinggevende kan je je eigen carrière vorm geven binnen onze organisatie.

Voor meer informatie over deze vacature kun je terecht bij Elisa Middendorp, via elisa.middendorp@t-mobile.nl

Ben jij de Business Product Manager TV die wij zoeken? En sluit jouw profiel naadloos aan op onze vacatureomschrijving? Dan ontvangen wij graag jouw CV en een korte motivatie.

SOLLICITEER