Werken bij
T-Mobile Nederland

Medewerker TCS

Technology | Den Haag | |


Organisatie

 

T-Mobile is niet zomaar een telecombedrijf. Als onderdeel van Deutsche Telekom neemt T-Mobile een belangrijke positie in op het gebied van mobiel internet. Wij verbinden mensen door het snelste 4G netwerk beschikbaar te stellen aan onze klanten. Elke dag weer. Met ruim 1450 enthousiaste collega’s zorgen we ervoor dat onze klanten waar ook ter wereld in contact kunnen zijn met hun dierbaren en zakelijke relaties. Super snel en zonder gedoe. T-Mobile verbindt. Verbind jij je aan T-Mobile?

Functie

Jij bent dé specialist op het gebied van netwerk specifieke vragen. Vanuit de hele organisatie (merendeel vanuit klantcontact afdelingen) wordt er een beroep gedaan op jouw kennis en expertise om netwerk casussen op te lossen.
Een verminderd signaal in een bepaald gebied? Kan de klant geen gebruik maken van zijn vaste telefoonnummer via cloud-telefonie? Geen optimaal 4G mogelijkheid in het bedrijfspand? Jij coördineert een oplossing en helpt ons prijswinnende telecom netwerk nog beter te maken.

Als 2e-lijns oplossingsdienst ben jij een specialist als het gaat om complexe netwerkvraagstukken. Voor jou zullen vele vragen snel behoren tot de standaard. Echter is geen enkele klant hetzelfde en wordt je bij iedere casus opnieuw uitgedaagd om zowel jouw kennis, beschikbare informatie en analyses in te zetten. Wat constateer ik? Hoe zet ik mijn kennis van Mobiel, Vast en Cloud telefonie diensten om in oplossingen? Jij bent een belangrijke schakel als het gaat om klanttevredenheid en klantbeleving.

Binnen deze functie doen wij ook een beroep op jouw coördinerende vaardigheden, voor veel vraagstukken fungeer jij als spil tussen interne klant en Technologie. Jij maakt de vertaling van het vraagstuk naar onze technische leveranciers en coördineert de oplossing.

Daarnaast neem jij deel aan cross functionele overleggen en projecten met inbreng voor continue verbeteringen.

Het T-Mobile Netwerk is het hart van onze organisatie, kom jij ons team versterken?

Functie eisen

Om deze functie zo goed mogelijk uit te kunnen voeren verwachten wij van jou dat je beschikt over:

Naast functie eisen vinden wij persoonlijkheidskenmerken minstens net zo belangrijk. Zo zijn wij op zoek naar iemand die

Inlichtingen

Heb jij ervaring met netwerktechnologie en kom je ons team graag versterken? Solliciteren kan direct via de button. Vragen kun je stellen aan Tim van Rijk via Tim.van.Rijk@t-mobile.nl

SOLLICITEER