Werken bij
T-Mobile Nederland

Sales Implementation Manager

Sales | Den Haag | 2-5 jaar | Full-time


T-Mobile is niet zomaar een telecombedrijf. Als onderdeel van Deutsche Telekom neemt T-Mobile een belangrijke positie in op het gebied van mobiel internet. Wij verbinden mensen door het snelste 4G netwerk beschikbaar te stellen aan onze klanten. Elke dag weer. Met ruim 1450 enthousiaste collega’s zorgen we ervoor dat onze klanten waar ook ter wereld in contact kunnen zijn met hun dierbaren en zakelijke relaties. Super snel en zonder gedoe.

T-Mobile verbindt. Verbind jij je aan T-Mobile?

De afdeling Sales Implementation Management & Sales Consultancy maakt onderdeel uit van de unit B2B en valt onder de directeur B2B Sales. De afdeling werkt nauw samen met Accountmanagement, Customer operations en Technology.

Voor deze afdeling zijn wij op zoek naar een Project Manager Sales Implementation.

Functie

Als Project Manager Sales Implementation ben je verantwoordelijk voor een goed gecoördineerde overgang van grootzakelijke klanten naar het netwerk van T-Mobile. Jij bent als het ware het ‘warme welkom bij T-Mobile’ en implementeert alle telefonie oplossingen die de accountmanager heeft verkocht op een voor de klant voorspelbare manier met minimale impact op diens operationele bedrijfsvoering. Doorgaans ben je met meerdere klanten tegelijk bezig die zich in verschillende fasen van hun implementatie kunnen bevinden. Op het moment dat jouw werk is afgerond en de klant de oplossing heeft geaccepteerd draag je je werk over aan onze B2B servicedesk en ga je enthousiast door met de volgende klant(en).

De uitdagingen van de Project Manager Sales Implementation zijn:

Als  Project Sales Implementation voldoe je aan de volgende punten:

Herken jij je in bovenstaand profiel en ben jij planmatig, projectmatig en organisatorisch zeer sterk? Ben jij gericht op het behalen van doelstelling en staat klanttevredenheid en service bij jou hoog in het vaandel? Kun jij je goed uitdrukken en ben je representatief?

Dan komen wij graag in contact met jou!

Aanbod: 

T-Mobile biedt haar medewerkers een uitstekend salaris aan en zeer goede secundaire arbeidsvoorwaarden. T-Mobile vindt zowel persoonlijke als professionele groei en ontwikkeling zeer belangrijk. Werken bij T-Mobile betekent werken in een uitdagende dynamische omgeving, met een netwerk van hoog gekwalificeerde collega’s. In hechte samenwerking met je leidinggevende kun je je eigen carrière vorm geven binnen onze organisatie.

Voor meer informatie over deze vacature kun je terecht bij Mel Hakker- mel.hakker@t-mobile.nl

SOLLICITEER