Werken bij
T-Mobile Nederland

Security Officer

Technology | Den Haag | 2-5 jaar | Full-time


T-Mobile is niet zomaar een telecombedrijf. Als onderdeel van Deutsche Telekom neemt T-Mobile een belangrijke positie in op het gebied van mobiel internet. Wij verbinden mensen door het snelste 4G netwerk beschikbaar te stellen aan onze klanten. Elke dag weer. Met ruim 1450 enthousiaste collega’s zorgen we ervoor dat onze klanten waar ook ter wereld in contact kunnen zijn met hun dierbaren en zakelijke relaties. Super snel en zonder gedoe.

T-Mobile verbindt. Verbind jij je aan T-Mobile?

Afdeling: 

Hoofddoel van het Security team is het beschermen van de gegevens van onze klanten en het managen van het “Risico Profiel” voor T-Mobile Nederland in lijn met Deutsche Telekom richtlijnen, lokale en internationale wetgeving. De Security afdeling van T-Mobile is permanent bezig de security van T-Mobile te bewaken en te verbeteren. Een Cyber Defense Center en een Security Operations Center (fysiek) vormen onze detectie capaciteit en response capaciteit. Daarnaast levert de security afdeling ondersteuning en advies aan de business bij het implementeren en waarborgen van de security in onze producten en dienstverlening.

Functie: 

Als Security Officer ben je een belangrijke adviseur van de business en technologie afdelingen. Deze afdelingen werken met traditionele projecten of in teams die op een agile manier werken. Je wilt de business in staat stellen om nieuwe ideeën snel en veilig in een competitieve markt te lanceren. Je streeft dus naar security oplossingen tegen acceptabele kosten en je stelt de business in staat om indien nodig op een afgewogen manier risico’s te nemen voor het succes van T-Mobile in Nederland.

Samen met klant werk je aan de informatie beveiliging van onze klant gegevens en de systemen en diensten die T-Mobile gebruikt voor haar dienstverlening. Je hebt niet alleen kennis van het security domein maar je heb ook ervaring als adviseur in een commerciële context. Als adviseur heb je visie, ben je klantgericht, resultaat gericht en in staat de klant in zijn eigen taal te adviseren over security maatregelen.

De uitdagingen in deze rol zijn;

Vanzelfsprekend voldoe je als Security Officer aan de volgende punten

Aanbod:

T-Mobile biedt haar medewerkers een uitstekend salaris en zeer goede secundaire arbeidsvoorwaarden aan. Hiernaast zijn binnen T-Mobile zowel persoonlijke als professionele groei en ontwikkeling van belang. Om deze reden is er binnen T-Mobile een groot aanbod in opleidingsmogelijkheden. Werken bij T-Mobile betekent werken in een uitdagende dynamische omgeving, met een netwerk van hoog gekwalificeerde collega’s. In hechte samenwerking met je leidinggevende kun je je eigen carrière vorm geven binnen onze organisatie. Carrière paden zijn transparant en mogen van nationale of internationale aard zijn.

Geloof jij net als wij in de kracht van Security? Solliciteer via onderstaande sollicitatie button op deze unieke carrière kans en word Security Officer bij T-Mobile! Voor meer informatie over deze vacature kun je terecht bij Mel Hakker, via mel.hakker@ t-mobile.nl.

SOLLICITEER