Werken bij
T-Mobile Nederland

(Senior) Information Analyst

Business Intelligence | Den Haag | 2-5 jaar | Full-time


T-Mobile is niet zomaar een telecombedrijf. Als onderdeel van Deutsche Telekom neemt T-Mobile een belangrijke positie in op het gebied van mobiel internet. Wij verbinden mensen door het snelste 4G netwerk beschikbaar te stellen aan onze klanten. Elke dag weer. Met ruim 1450 enthousiaste collega’s zorgen we ervoor dat onze klanten waar ook ter wereld in contact kunnen zijn met hun dierbaren en zakelijke relaties. Super snel en zonder gedoe.

T-Mobile verbindt. Verbind jij je aan T-Mobile?

Afdeling:

De afdeling Intelligence & Insights (I&I) is de centrale Business Intelligence afdeling die zorgt voor synergie en efficiency in Reporting en Analysis voor T-Mobile en verbetert daarmee de informatievoorziening aan haar klanten. In dit kloppende hart van de organisatie wordt de data in al haar gedaantes via Reporting en Analysis omgezet in kennis en inzichten die worden ingezet binnen de gehele organisatie.

Binnen I&I is de afdeling Reporting & Intelligence (R&I) verantwoordelijk voor de (operationele) stuurinformatie. Wij brengen de performance op allerlei gebieden van de bedrijfsonderdelen in kaart met aanvullende diagnose. Wij zijn verantwoordelijk voor de interpretatie en uitleg van de rapportages voor besluitvorming binnen de bedrijfsonderdelen en leveren daarvoor tijdige en accurate informatie. Bij deze afdeling zijn wij op zoek naar een (Senior) Information Analyst Commercial die zich volledig zal richten op de Consumer divisie.

Functie:

Als (Senior) Information Analyst Commercial bij T-Mobile ben je dus verantwoordelijk voor de Reporting & Intelligence voor de Consumer divisie. Dit betekent dat je daarmee de gehele organisatie voorziet van rapportages en inzichten met betrekking tot de Consumer divisie die nodig zijn voor management en operationele sturing. In je dagelijks werkzaamheden zullen je belangrijkste stakeholders managers, de LT leden, maar ook de exco zijn. De snelheid en dynamiek van de telecom sector en de combinatie van IT, telecom en BI maken dit tot een unieke uitdaging voor jou als analist.

Taken en verantwoordelijkheden:

Wat moet je hiervoor meenemen?

Je bent een gedreven, creatieve en positieve specialist die standvastig is en communicatief en sociaal sterk. Je hebt minimaal 5 jaar relevante werkervaring en een Bachelors/Masters degree in het vakgebied. Vloeiend in de Nederlandse en Engelse taal.

Specifieke eisen:

Aanbod: 

T-Mobile biedt haar medewerkers een uitstekend salaris aan en zeer goede secundaire arbeidsvoorwaarden. T-Mobile vindt zowel persoonlijke als professionele groei en ontwikkeling zeer belangrijk. Werken bij T-Mobile betekent werken in een uitdagende dynamische omgeving, met een netwerk van hoog gekwalificeerde collega’s. In hechte samenwerking met je leidinggevende kun je je eigen carrière vorm geven binnen onze organisatie.

Voor meer informatie over deze vacature kun je terecht bij Mel Hakker; mel.hakker@t-mobile.nl

SOLLICITEER