Werken bij
T-Mobile Nederland

Stage Corporate Communications

Stages | Den Haag | |


 

Organisatie

 

T-Mobile is niet zomaar een telecombedrijf. Als onderdeel van Deutsche Telekom neemt T-Mobile een belangrijke positie in op het gebied van mobiel internet. Wij verbinden mensen door het snelste 4G netwerk beschikbaar te stellen aan onze klanten. Elke dag weer. Met ruim 1450 enthousiaste collega’s zorgen we ervoor dat onze klanten waar ook ter wereld in contact kunnen zijn met hun dierbaren en zakelijke relaties. Super snel en zonder gedoe.

T-Mobile verbindt. Verbind jij je aan T-Mobile?
 

Functie

 

Ter ondersteuning van de afdeling Corporate Communicatie zoeken wij een gemotiveerde en zelfstandige stagiaire om samen met de teams van Interne Communicatie en Corporate Social Responsibility een structurele bijdrage te leveren aan de communicatie- en maatschappelijke doelstellingen van T-Mobile.

Taken en verantwoordelijkheden

Ben jij leergierig, wil je creatief meedenken en heb je een “hands on” mentaliteit? Dan zijn we op zoek naar jou. Want geen dag is het zelfde en de werkzaamheden zijn zeer divers waarbij verschillende facetten van interne communicatie en corporate responsibility aan bod komen. Denk hierbij aan:

Functie eisen

Aanbod

We bieden je een leuke plek in een dynamische omgeving en je krijgt vanzelfsprekend een stagevergoeding. Voor meer informatie over deze vacature kun je terecht bij Tim van Rijk. E: Tim.van.Rijk@t-mobile.nl

SOLLICITEER