Werken bij
T-Mobile Nederland

Stagiair Brand & Communications

Stages | Den Haag | 0-2 jaar | Full-time


Organisatie

T-Mobile is niet zomaar een telecombedrijf. Als onderdeel van Deutsche Telekom neemt T-Mobile een belangrijke positie in op het gebied van mobiel internet. Wij verbinden mensen door het snelste 4G netwerk beschikbaar te stellen aan onze klanten. Elke dag weer. Met ruim 1450 enthousiaste collega’s zorgen we ervoor dat onze klanten waar ook ter wereld in contact kunnen zijn met hun dierbaren en zakelijke relaties. Super snel en zonder gedoe. T-Mobile verbindt. Verbind jij je aan T-Mobile?

Functie

Je zal stagelopen binnen het Brand & Communications team van T-Mobile. Wij zijn op zoek naar een stagiair voor minimaal 32/40 uur per week en voor minimaal 5 maanden. Je gaat actief meewerken in ons leuke team!

Werkzaamheden

Binnen deze stage zal je meewerken binnen het cluster Brand & Communications. Samen met jouw verantwoordelijke collega’s ga je onder andere aan de slag met het oppakken van operationele taken, zoals retail, events plannen, ondersteunen bij campagnes, backplanningen maken voor projecten enz. Hierdoor krijg je een goed beeld van zowel Brand & Communications als het reilen en zeilen binnen deze dynamische afdeling van T-Mobile.

Werkzaamheden en verantwoordelijkheden zullen zijn:

Wat zoeken wij?

Je volgt een HBO opleiding of in de richting van Communicatie, Marketing of Sales. Je bent geïnteresseerd in Brand & Communications en je vindt het leuk om in een team te werken. Je bent hands-on, nauwkeurig, mondig, een teamplayer, resultaatgericht en in staat om zelfstandig te werken.

Wij bieden je een interessante, boeiende en leerzame werkervaring in een inspirerende en uitdagende omgeving met de mogelijkheid tot persoonlijke ontwikkeling. Je ontvangt zorgvuldige begeleiding en vanzelfsprekend ontvang je een passende stagevergoeding. Het is een mooie manier om eens een kijkje te nemen op deze afdeling in onze organisatie.

Inlichtingen

Kom jij ons versterken op onze afdeling Brand & Communications? Stuur ons dan snel jouw CV en motivatie!

Voor meer informatie over deze vacature kun je terecht bij Tim van Rijk (Tim.van.rijk@t-mobile.nl)

SOLLICITEER