Werken bij
T-Mobile Nederland

Account Manager IDS B2B

Sales | Den Haag | 2-5 jaar | Full-time


T-Mobile is niet zomaar een telecombedrijf. Als onderdeel van Deutsche Telekom neemt T-Mobile een belangrijke positie in op het gebied van mobiel internet. Wij verbinden mensen door het snelste 4G netwerk beschikbaar te stellen aan onze klanten. Elke dag weer. Met ruim 1450 enthousiaste collega’s zorgen we ervoor dat onze klanten waar ook ter wereld in contact kunnen zijn met hun dierbaren en zakelijke relaties. Super snel en zonder gedoe.

T-Mobile verbindt. Verbind jij je aan T-Mobile?

Afdeling

Wij zijn op zoek naar een (Senior) Account manager IDS B2B voor de zakelijke markt. De zakelijke markt staat primair in de strategie van T-Mobile en Deutsche Telekom. Onze afdeling Indirect Sales levert samen met partners, een full service telecom dienstverlening voor de zakelijke markt. Daarbij wordt gebruik gemaakt van het modernste mobiele netwerk van Nederland.

Functie:

Als (Senior) Account manager IDS B2B, realiseer je via zakelijke dealers, met een helder geformuleerd product; Sales doelstellingen in termen van aantallen, omzet, return on market invest en klanttevredenheid.

De (Senior) Account manager IDS B2B heeft o.a. als taak:

Om deze functie tot een succes te maken ben je een sterke persoonlijkheid die communicatief vaardig is en goed kan argumenteren. Je bent in het bezit van een “natuurlijke” overtuigingskracht. Je bent in het bezit van een ‘open mind’ in probleembenadering, ben je creatief in het aandragen van oplossingen en is ondernemerschap een karaktereigenschap. Je beschikt over HBO/WO werk- en denkniveau en hebt minimaal 5 jaar relevante werkervaring met aantoonbare resultaten en successen. Heb je zeer gedegen kennis van account/project management in B2B omgeving. Ben je ervaren en volledig competent binnen eigen productgebied (Kennis ICT markt, vaste en mobiele telecommunicatie in het bijzonder).

Wat bieden wij aan?

T-Mobile biedt haar medewerkers een uitstekend salaris aan en zeer goede secundaire arbeidsvoorwaarden. T-Mobile vindt zowel persoonlijke als professionele groei en ontwikkeling zeer belangrijk. Werken bij T-Mobile betekent werken in een uitdagende dynamische omgeving, met een netwerk van hoog gekwalificeerde collega’s. In hechte samenwerking met je leidinggevende kun je je eigen carrière vorm geven binnen onze organisatie.

Voor meer informatie over deze vacature kun je terecht bij Mel Hakker: mel.hakker@t-mobile.nl

Ben jij de (Senior) Account manager die wij zoeken? We kijken uit naar je sollicitatie.

 

SOLLICITEER