Werken bij
T-Mobile Nederland

Brand Communications Manager

Communicatie | Den Haag | 2-5 jaar, 5-8 jaar | Full-time


Over T-Mobile

T-Mobile is op zoek naar Brand Communications Manager die weet hoe je proposities succesvol in de markt zet en weet hoe je een merk bouwt. Dat doe je binnen een dynamische organisatie met grote ambities: We dagen de telecomwereld continu uit met nieuwe producten, diensten en mobiele innovaties. En dat allemaal met maar één gezamenlijk doel voor ogen: Limieten doorbreken voor àl onze klanten.

We hebben bepaald niet stilgezeten de afgelopen tijd. Ons productportfolio is uitgebreid van mobiel naar FMC producten zoals T-Mobile Thuis en Knippr. Daarnaast waren we vorig jaar de eerste provider van Nederland met een Unlimited abonnement: onbeperkt data, bellen, alles. Hiermee maakten wij onbeperkt Internet voor iedereen bereikbaar.

Dat kan overigens allemaal omdat we al twee jaar op rij het best geteste mobiele netwerk van Nederland hebben. Een netwerk dat we op dit moment overigens al hard aan het klaarstomen zijn voor nieuwe ontwikkelingen zoals 5G en Internet of Things. Onze projectteams die bezig zijn met diverse pilotprojecten kunnen je hier alles over vertellen.

Over de afdeling Brand & Communications

Met al deze ontwikkelingen krijg je als Brand Communications Manager vroeg of laat ook te maken. Want onze afdeling is verantwoordelijk voor het doorvertalen van product- of merkproposities naar succesvolle go-to-market campagnes en always on strategieën.

Onze commerciële organisatie bestaat uit twee takken: B2C en B2B. Bij het uitvoeren van campagnes werk je in een multidisciplinair team nauw samen met collega’s van diverse afdelingen, waarbij jij als Brand Communication Manager in de lead bent.

Je werkt in een gezellig, creatief en hecht team met 10 andere collega’s die onderdeel zijn van de Brand & Communications afdeling waar in totaal 40 collega’s werkzaam zijn.

De functie

Jij bent een creatieve en ondernemende Brand Communications Manager die graag bijdraagt aan het klaarstomen van het merk T-Mobile op de toekomst. Dat doe je door het ontwikkelen van opvallende, effectieve en herkenbare communicatie en in het bijzonder campagnes. Zowel ATL als BTL.

Je bent resultaatgericht en hebt de doelstellingen om klanttevredenheid, merkvoorkeur, relevante brand attitudes en omzet te verhogen altijd helder op je vizier. Je denkt commercieel, bent communicatief en wil je graag ontwikkelen in een commerciële organisatie.

Verder ben je:

Wat bieden wij?

T-Mobile biedt haar medewerkers een uitstekend salaris aan en zeer goede secundaire arbeidsvoorwaarden. T-Mobile vindt zowel persoonlijke als professionele groei en ontwikkeling zeer belangrijk waarbij uitstekende kansen worden geboden om jezelf te ontwikkelen. Werken bij T-Mobile betekent werken in een uitdagende dynamische omgeving, met een netwerk van hooggekwalificeerde collega’s. In hechte samenwerking met je leidinggevende kan je je eigen carrière vorm geven binnen onze organisatie.

Meer informatie

Heb je eerst nog vragen? Voor meer informatie over deze vacature kun je terecht bij Tim van Rijk – Tim.van.rijk@t-mobile.nl.

Ben jij de Brand Communications Manager die wij zoeken? En sluit jouw profiel naadloos aan op onze vacatureomschrijving? Dan ontvangen wij graag jouw CV en een korte motivatie.

SOLLICITEER