Werken bij
T-Mobile Nederland

Business Analist

Business Intelligence | Den Haag | 2-5 jaar | Full-time


Organisatie

T-Mobile is niet zomaar een telecombedrijf. Als onderdeel van Deutsche Telekom neemt T-Mobile een belangrijke positie in op de Nederlandse telecommarkt. Wij verbinden mensen door het snelste 4G netwerk beschikbaar te stellen aan onze klanten. Sinds 2016 biedt T-Mobile onder de naam T-Mobile Thuis ook vast internet, telefonie en TV aan. Met ruim 1450 enthousiaste collega’s zorgen we ervoor dat onze klanten waar ook ter wereld in contact kunnen zijn met hun dierbaren en zakelijke relaties. Super snel en zonder gedoe.

T-Mobile verbindt. Verbind jij je aan T-Mobile Thuis?

Functie:

In de functie van Business Analist werk je aan het leveren van relevante inzichten in (klant)processen en klantdata. Je bent de ideale sparringpartner voor de business en samen met hen breng je hun werkelijke behoeftes en eisen in kaart. Je bent goed op de hoogte van de aankomende changes binnen het IT-landschap van Thuis en voorziet zo tijdig de risico’s en knelpunten voor onze BI-oplossingen. 

Je takenpakket bestaat o.a. uit:

Je bent een specialist op het gebied van data analyse maar een allrounder als het gaat om de verschillende disciplines binnen de organisatie. Werken met veel verschillende stakeholders is voor jou dan ook geen probleem. Je bent proactief in het opleveren van inzichten en goed in staat om de behoeften van de business te vertalen naar technische oplossingen. Ook voor het ontwikkelen van complexe datasets op basis van verschillende bronnen draai jij je hand niet om.

Wat breng je mee?

Om in deze functie succesvol te zijn, is het belangrijk dat je analytische bent en over goede communicatieve eigenschappen beschikt. Om voor de functie in aanmerking te komen beschik je over de volgende eisen:

Aanbod

T-Mobile biedt haar medewerkers een uitstekend salaris aan en zeer goede secundaire arbeidsvoorwaarden. T-Mobile vindt zowel persoonlijke als professionele groei en ontwikkeling zeer belangrijk waarbij uitstekende kansen worden geboden om jezelf te ontwikkelen. Werken bij T-Mobile betekent werken in een uitdagende dynamische omgeving, met een netwerk van hoog

gekwalificeerde collega’s. In hechte samenwerking met je leidinggevende kan je je eigen carrière vorm geven binnen onze organisatie.

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze vacature kun je terecht bij Elisa Middendorp, via elisa.middendorp@t-mobile.nl

Ben jij de Business Analyst die wij zoeken? En sluit jouw profiel aan op onze vacatureomschrijving? Dan ontvangen wij graag jouw CV en een korte motivatie.

SOLLICITEER