Werken bij
T-Mobile Nederland

Business Controller

Finance | Den Haag | 2-5 jaar, 5-8 jaar | Full-time


Introductie

Ben jij die ambitieuze, initiatiefrijke en communicatieve financiële professional met commerciële kwaliteiten? Dan is T-Mobile op zoek naar jou!

Organisatie

T-Mobile is niet zomaar een telecombedrijf. Als onderdeel van Deutsche Telekom neemt T-Mobile een belangrijke positie in op het gebied van mobiel internet. Wij verbinden mensen door het snelste 4G netwerk beschikbaar te stellen aan onze klanten. Elke dag weer. Met ruim 1450 enthousiaste collega’s zorgen we ervoor dat onze klanten waar ook ter wereld in contact kunnen zijn met hun dierbaren en zakelijke relaties. Super snel en zonder gedoe. T-Mobile verbindt. Verbind jij je aan T-Mobile?

Functie

Binnen de afdeling Finance is Commercial Controlling verantwoordelijk voor het ondersteunen, uitdagen en toezicht houden op alle commerciële segmenten binnen T-Mobile, Ben, B2C, B2B en Wholesale. Als eerste aanspreekpunt voor dit segment fungeert de Business Controller als sparringpartner, evalueert offertes en business cases, ondersteunt bij het verzorgen van de management rapportages en analyseert de performance. Daarnaast werkt de Business Controller samen met het Commercial Controlling team in het vertalen van commerciële- naar financiële trends, het opstellen van forecasts en analyseren van afwijkingen tussen gerealiseerde en geraamde kosten en budget.

Taken en verantwoordelijkheden:

 Functie eisen

Ben jij een analytisch en oplossingsgerichte professional? Zie jij commerciële belangen zonder de financiële verantwoordelijkheid uit het oog te verliezen? Is bovenstaand profiel jou op het lijf geschreven? Solliciteer dan op de functie van Business Controller bij T-Mobile!

Wat wij bieden:

T-Mobile biedt haar medewerkers een uitstekend salaris aan en zeer goede secundaire arbeidsvoorwaarden. T-Mobile vindt zowel persoonlijke als professionele groei en ontwikkeling zeer belangrijk. Werken bij T-Mobile betekent werken in een uitdagende dynamische omgeving, met een netwerk van hoog gekwalificeerde collega’s. In hechte samenwerking met je leidinggevende kun je je eigen carrière vorm geven binnen onze organisatie. Carrière paden zijn transparant en mogen van nationale of internationale aard zijn.

Inlichtingen

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met tim.van.rijk@t-mobile.nl
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

SOLLICITEER