Werken bij
T-Mobile Nederland

Coördinator Direct Business Operations

Business Support | | | Full-time


Over T-Mobile

T-Mobile is niet zomaar een telecombedrijf. Als onderdeel van Deutsche Telekom neemt T-Mobile een belangrijke positie in op het gebied van mobiel internet. Wij verbinden mensen door het snelste 4G netwerk beschikbaar te stellen aan onze klanten. Elke dag weer. Met ruim 1450 enthousiaste collega’s zorgen we ervoor dat onze klanten waar ook ter wereld in contact kunnen zijn met hun dierbaren en zakelijke relaties. Super snel en zonder gedoe.

T-Mobile verbindt. Verbind jij je aan T-Mobile?

Voor de afdeling B2B Operations zijn wij op zoek naar een Coördinator Direct Business Operations Standard.

Functie

Als Coördinator Direct Business Operations Standard ben je verantwoordelijk voor de opmaak van het contract en de implementatie van alle groot zakelijke klanten. Het wordt Standard geeft al aan dat geen enkele implementatie hetzelfde is, want geen één groot zakelijke klant is hetzelfde. Dit brengt complexiteit met zich mee en diversiteit. Elke implementatie is dus een nieuwe uitdaging. Naast je dagelijkse werkzaamheden ben je ook druk met het aanpakken van verbeteringen op de afdeling en ben je specialist in diverse projecten. We willen het namelijk voor de klant en onszelf steeds makkelijker maken.

De uitdaging van de Coördinator Direct Business Operations Standard is:

Hoe ziet ons team eruit?

Het team bestaat uit 9 jonge hard werkende mensen, die naast hard werken ook zeker van gezelligheid houden. We hebben een grote kantoortuin waar zowel je teamleden en leidinggevende zitten, maar ook andere teams en de manager van de afdeling. De sfeer is informeel, maar ook professioneel. Naast je eigen team van Coördinatoren vorm je ook een powerteam met de accountmanager en een B2B service Desk medewerker. Als powerteam ben je gezamenlijk verantwoordelijk voor de service richting de klant en de klanttevredenheid, met als doel de klant zo lang mogelijk bij T-Mobile als klant te houden.

Vanzelfsprekend voldoe je als Coördinator Direct Business Operations Standard aan de volgende punten:

We zoeken een enthousiaste en leergierige Coördinator, die energie haalt uit het implementeren van complexe contracten en een tevreden klant die hier tegenover staat. Je bent niet bang om een gatekeeper rol aan te nemen tegenover de accountmanager en bent in staat om de klanttevredenheid voorop te stellen. Je bent gestructureerd, stressbestendig en analytisch en communiceert gemakkelijk met zowel de externe en interne klant.

Wij bieden

T-Mobile Netherlands BV is een jonge organisatie en een van de meest toonaangevende bedrijven in mobiele communicatie. Met ruim 1450 enthousiaste collega’s werken we in projectteams aan verbetering en innovatie van onze producten en diensten. We zijn voortdurend op zoek naar nieuwe medewerkers die zich daarvoor in willen zetten.

T-Mobile biedt haar medewerkers een uitstekend salaris aan en zeer goede secundaire arbeidsvoorwaarden. T-Mobile vindt zowel persoonlijke als professionele groei en ontwikkeling zeer belangrijk. Dit is waarom wij een groot aanbod hebben in opleidingsmogelijkheden. Werken bij T-Mobile betekent werken in een uitdagende dynamische omgeving, met een netwerk van hoog gekwalificeerde collega’s. In hechte samenwerking met je leidinggevende kun je je eigen carrière vorm geven binnen onze organisatie. Carrière paden zijn transparant en mogen van nationale of internationale aard zijn.

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze vacature kun je terecht bij Jayant Poedai via jayant.poedai@t-mobile.nl.

Wil jij deze uitdaging met ons aangaan? Solliciteer dan direct op deze vacature!

SOLLICITEER