Werken bij
T-Mobile Nederland

CRM Campagne Manager B2B

Marketing | Den Haag | 2-5 jaar | Full-time


Over T-Mobile

T-Mobile is niet zomaar een telecombedrijf. Als onderdeel van Deutsche Telekom neemt T-Mobile een belangrijke positie in op het gebied van mobiel internet. Wij verbinden mensen door het snelste 4G netwerk beschikbaar te stellen aan onze klanten. Elke dag weer. Met ruim 1450 enthousiaste collega’s zorgen we ervoor dat onze klanten waar ook ter wereld in contact kunnen zijn met hun dierbaren en zakelijke relaties. Super snel en zonder gedoe.
T-Mobile verbindt. Verbind jij je aan T-Mobile?

CRM Campagne Manager B2B

Samen met de andere campagne managers, vertaal jij onze contactstrategie door naar concrete en aansprekende (online en offline) programma’s. Je weet hoe je de zakelijke klant, groot en klein, van loodgieter tot ICT manager, aanspreekt en bereikt met relevante content. Je gaat aan de slag om toffe campagnes te maken die je inricht op basis van de customer journey. Je bepaalt samen met de content of propositie manager welke insights interessant zijn en welke content en campagnestrategie daarbij nodig is. Je geeft hier zo nodig ook zelf vorm aan. Dit doe je natuurlijk samen met de andere teamleden, waar jij of iemand anders een keer de lead pakt. Ook houd je je actief bezig met het aansturen van diverse partijen om leads en content te genereren.

Met wie kom je te werken?

Je komt te werken in een leuk en divers marketingteam, dat samen de beste producten, diensten en klantervaringen maakt voor de zakelijke markt! Collega’s die naast hard werken ook samen veel plezier maken. Er is heerst een open cultuur met veel ruimte voor nieuwe dingen en eigen verantwoordelijkheid.

 

Wat breng je mee:

Wij zoeken een campagne manager met passie voor B2B marketing en communicatie die graag de handen uit de mouwen steekt voor de klant. Een allrounder met een hands-on mentaliteit, die ook op strategisch niveau kan meedenken.

 

Wat hebben we jou te bieden:

Naast leuke en gedreven collega’s in een zeer dynamisch team kan T-Mobile je het volgende bieden:

Heb je eerst nog vragen? Voor meer informatie over deze vacature kun je terecht bij Tim van Rijk – Tim.van.Rijk@t-mobile.nl.
Ben jij de CRM Campagne Manager die wij zoeken? En sluit jouw profiel naadloos aan op onze vacatureomschrijving? Dan ontvangen wij graag jouw CV en een korte motivatie.

SOLLICITEER