Zoeken naar

  Zoeken naar

   De beste service.
   Het begint bij jou

   Soms gaat er iets niet helemaal zoals een klant wil. Dat kan. Bij veel bedrijven lopen klanten dan direct tegen een muur op. Jij doet dat anders. Met lef en verantwoordelijkheid ga jij het gesprek persoonlijk aan. Help jij met service die de klant nooit vergeet.
   Onze vacatures
   De beste service: simpel & persoonlijk

   Een lastige factuur of geen internet op de telefoon? Een klant die niet kan doen wat hij wil doen, neemt contact met ons op. Werken bij T-Mobile Customer Service betekent dat jij het probleem van de klant 180 graden draait. Soms door een verrassende oplossing, die niet in de boekjes staat. Maar altijd door het simpel en persoonlijk te houden. Dat is verantwoordelijkheid. En de klant gaat verder met een glimlach op het gezicht.

   Quote

   “Tijdens het introductie
   programma word je helemaal meegenomen in de wereld van Customer Service.”

   Amrit, Customer Service Medewerker

   Teamwork

   De beste service begint bij jou. En jij bent 1-op1 in gesprek met de klant. Klopt. Maar, jouw werk blijft niet onopgemerkt. Elke dag ben jij met je team aan de slag voor de beste beleving van de klant. Je praat met je collega’s, je manager. Notities maken, ervaringen uitwisselen, tips delen en natuurlijk ook gewoon een goede tijd hebben met elkaar: teamwork. Ook dat is werken bij T-Mobile Customer Service.

   Waarom wachten?

   Contact ons

   Het beste aanbod

   Technisch teammanager Mobiel

   Customer Service Den Haag Bekijk de vacature

   Team Manager Back Office T-Mobile Thuis

   Customer Service Den Haag Bekijk de vacature

   Ketenmanager

   Customer Service Den Haag Bekijk de vacature

   Channel Support Medewerker (28 uur)

   Klantenservice Den Haag Bekijk de vacature

   Backoffice Medewerker T-Mobile Thuis

   Klantenservice Den Haag Bekijk de vacature
   Alle vacatures

   Ook T-Mobile doet er alles aan om verdere verspreiding van het Coronavirus te voorkomen. Het zijn tijden van zorgzaamheid, maar ook tijden van bezinning en afvragen waar je nou echt gelukkig van wordt. Een overstap naar de telecomsector? Het werken bij een organisatie met een challenger mindset? Bij T-Mobile Recruitment zijn we er voor je en denken we met je mee, ook vanuit huis. En daarom blijven wij graag in gesprek met je, via telefoon, app, facetime, hangout, skype of e-mail. Dus heb jij jouw droombaan gezien bij T-Mobile? Neem dan contact met de collega’s van recruitment op.