Zoeken naar

  Zoeken naar

   De beste service.
   Het begint bij jou

   Soms gaat er iets niet helemaal zoals een klant wil. Dat kan. Bij veel bedrijven lopen klanten dan direct tegen een muur op. Jij doet dat anders. Met lef en verantwoordelijkheid ga jij het gesprek persoonlijk aan. Help jij met service die de klant nooit vergeet.
   Onze vacatures
   De beste service: simpel & persoonlijk

   Een lastige factuur of geen internet op de telefoon? Een klant die niet kan doen wat hij wil doen, neemt contact met ons op. Werken bij T-Mobile Customer Service betekent dat jij het probleem van de klant 180 graden draait. Soms door een verrassende oplossing, die niet in de boekjes staat. Maar altijd door het simpel en persoonlijk te houden. Dat is verantwoordelijkheid. En de klant gaat verder met een glimlach op het gezicht.

   Quote

   “Tijdens het introductie
   programma word je helemaal meegenomen in de wereld van Customer Service.”

   Amrit, Customer Service Medewerker

   Teamwork

   De beste service begint bij jou. En jij bent 1-op1 in gesprek met de klant. Klopt. Maar, jouw werk blijft niet onopgemerkt. Elke dag ben jij met je team aan de slag voor de beste beleving van de klant. Je praat met je collega’s, je manager. Notities maken, ervaringen uitwisselen, tips delen en natuurlijk ook gewoon een goede tijd hebben met elkaar: teamwork. Ook dat is werken bij T-Mobile Customer Service.

   Waarom wachten?

   Contact ons

   Het beste aanbod

   Sales Support Medewerker Groot Zakelijk

   Customer Service Amsterdam Zuid-Oost Bekijk de vacature

   Medewerker klantenservice

   Customer Service Amsterdam Zuid-Oost Bekijk de vacature

   T-Mobile Thuis Specialist

   Customer Service Den Haag Bekijk de vacature

   Webcare Specialist

   Customer Service Den Haag Bekijk de vacature
   Alle vacatures