T-MOBILE IS
TEAM MAGENTA

Je kent ons vast wel van Unlimited. Of van het snelste mobiele netwerk van Nederland. Misschien ben je zelfs wel klant bij ons. Of heb je onze roze (magenta noemen wij dat) reclames voorbij zien komen. Allemaal T-Mobile. Maar, wij zijn méér dan een telecomprovider. We zijn een club gemotiveerde mensen die dagelijks hun uiterste best doen de Nederlandse telecommarkt te verbeteren.

TEAM MAGENTA
Een team van fanatiekelingen, relaxte peren, slimmeriken, no-nonsense nadenkers, criticasters en sociale mensen. Een bont gezelschap met mensen zoals jij en ik. Een team dat staat voor Verbinding met een hoofdletter V. Voor iedereen in Nederland. Dat is Team Magenta.

Challenger mindset
Knagen aan conventies. Beuken tegen de norm. Team Magenta blijft vechten tegen grenzen en limieten die onze klanten tegenhouden om te connecten met alles wat ze willen. Met alles waar ze van houden. Werken bij T-Mobile doe je met je challenger mindset. Dat David-tegen-Goliath-gevoel. Daag jij met ons de markt uit?

Samen groeien
Werken om te winnen? Teamwork? Dat kan alleen als je ook tijd en aandacht voor jezelf hebt. Even een frisse neus, surfvakantie naar Hawaï of misschien zelfs een sabbatical. Nieuwsgierig blijven en je eigen pad bepalen. Vrijheid blijheid en gezamenlijke groei. Daar geloven wij in.

Vijf keer T-Mobile

30 Vakantiedagen

Geen 20, geen 25, maar 30 vakantiedagen per jaar. Volop flexibiliteit om te ontspannen op jouw manier.

Flexibel werken

Ons hoofdkantoor ligt pal naast Station Den Haag Hollands Spoor en vaste werktijden kennen we niet.

€ 1000,- ontwikkelbudget

Besteed elk jaar € 1000 aan je persoonlijke ontwikkeling. En met onze (internationale) carrièremogelijkheden is er veel ruimte om door te groeien.

Extra’s

Denk: abonnement van de zaak. Leuke goodies en meer. En met kortingen om weg te geven, maak je ook je vrienden en familie blij.

Team Magenta

1.200 gepassioneerde collega’s die regelmatig workshops, sportieve uitjes, borrels en feesten organiseren. Om successen te vieren of gewoon omdat het gezellig is.

IEDEREEN VERBINDEN MET DE MOGELIJKHEDEN VAN NU

Hoezo, denk je misschien. Zeker, wij verbinden telefoons en allerlei devices met het beste netwerk van Nederland. Maar, deze techniek is niets zonder menselijke maat: jong of oud, in de stad of op het platteland, hoogopgeleid of niet. Uiteindelijk gaat ’t ons erom mensen –alle mensen- te verbinden.

Baan-brekend Futurelab
Zo hebben wij onze eigen broedplaats voor baanbrekend werk: Futurelab Dit creatieve netwerk verbindt start-ups uit heel Nederland met de juiste mensen binnen T-Mobile. Collega’s krijgen zo de kans om naast hun dagelijkse werk hun speciale talenten en ambachten in te zetten. Win-win. Want goed voor hun en goed voor de innoverende start-ups die bijdragen aan, juist, verbinding.

T-Mobile in de maatschappij

Wij zetten ons in voor eerlijk, verstandig en duurzaam gebruik van telecom. Wij hebben bijvoorbeeld projecten voor Sociale Sponsoring, Financiële Zelfredzaamheid en de Recycle Movement. Meer weten? Check t-mobile.nl/bedrijf/maatschappij

T-Mobile Manifesto