DAAROM T-MOBILE

Bij T-Mobile wachten wij niet op de toekomst. Wij werken en leven nu. Want er is nooit een betere tijd geweest dan vandaag, met zoveel mogelijkheden overal om ons heen.

Maar wat is een kans, als niet iedereen die kan grijpen? Juist, niets.

Daarom vechten wij al jaren tegen grenzen en limieten die onze klanten tegenhouden om te connecten met alles wat ze willen, met alles waar ze van houden.
Je favoriete series bingewatchen, ook bij de bushalte? Geen probleem. Wij bouwden het snelste Unlimited netwerk. From scratch. Wij werken samen om de kansen van nu voor iedereen bereikbaar te maken.

Do you tackle limits too?

Ben jij zelfverzekerd, maar niet arrogant? Bescheiden, maar bloedfanatiek?
De beste versie van jezelf inclusief challenger mindset? Pak dan nu je kans.
Join Team Magenta

Vijf keer T-Mobile

1

Door continu te vechten tegen barrières om zo alle limieten in communicatie weg te halen, veranderen we de Nederlandse telecommarkt fundamenteel – en verbinden we iedereen met de mogelijkheden van nu.

2

Wij halen onnodige obstakels weg door technologie; maken het dagelijkse leven slimmer en makkelijker voor al onze klanten - en verbinden we iedereen met de mogelijkheden van nu.

3

Wij vechten iedere dag om limieten op het gebied van mobiele technologie, die ondernemers iedere dag ondervinden, om zo samen met hen iedereen te verbinden met de mogelijkheden van nu.

4

Door oprecht te geloven dat de hele samenleving moet kunnen profiteren van technologie, willen wij iedereen verbinden met de mogelijkheden van nu.

5

Met onze challenger mindset dagen wij onszelf én de markt uit om met oplossingen te komen om iedereen te verbinden met de mogelijkheden van nu.

T-Mobile in de maatschappij

Mobiele communicatie is heel belangrijk voor onze maatschappij en economie. Ook in ons privéleven is mobiele communicatie onmisbaar. Een dag zonder je mobiele telefoon is ondenkbaar. Steeds meer mensen vinden mobiele communicatie een eerste levensbehoefte. Goed gebruik maken van mobiele communicatie betekent ook verstandig er mee omgaan. We nemen als T-Mobile graag onze verantwoordelijkheid op ons om onze klanten en hun families te informeren en voor te lichten om zo verantwoord van mobiele communicatie te genieten.

Het Magenta team

Magen…wat? MAGENTA! Voor ons de mooiste kleur die er is. Wij noemen onszelf niet voor niets het Magenta team. Wist je trouwens dat er nu zo’n 1.200 mensen bij T-Mobile werken? En dat daar elke maand 40 collega’s bij komen? Dat is nodig omdat wij groeien, en omdat wij het ook erg gezellig vinden. Want naast het harde werken, maken wij graag plezier samen. Van lunches, koffiedates, borrels tot sportevenementen, Young T-Mobile en weekendtripjes. Ook dat is werken bij T-Mobile.

FEITJES & CIJFERS

Feitjes en Cijfers Deel 1 Feitjes en Cijfers Deel 2 Feitjes en Cijfers Deel 3 Feitjes en Cijfers Deel 4