Zoeken naar

  Zoeken naar

   HET BESTE NETWERK EN DE SLIMSTE DATA

   IT. Data. Saai? Bij T-Mobile nooit. Hier gebeurt het. Hier blijven we uitdagen, verbeteren en verbazen. Het beste netwerk van Nederland krijg je niet zomaar. En alles wat wij doen, heeft effect op het leven van onze klanten.
   Onze vacatures
   Netwerkhelden

   Wij hebben het beste en snelste netwerk van Nederland. Al vier jaar op rij. Onze klanten kunnen zo’n beetje alles doen wat ze willen op hun telefoons en devices. Het lijkt vanzelfsprekend, maar dat is het niet. Een groep helden werkt er elke dag samen keihard aan om dit mogelijk te maken. Want de digitale wereld staat nooit stil. Werken aan ons netwerk is werken aan de toekomst. Voor heel Nederland. Werk je mee?

   Quote

   “De samenwerking met de business en het voorspellen van klantgedrag maakt het werk interessant.”

   Jaël, Commercial Data Analyst

   Vernieuwing telt

   Oké, je moet wel iets met getallen en tabellen hebben. Maar werken met data bij T-Mobile gaat vooral om wat we ermee kunnen doen voor onze klanten. Jij spot trends en behoeftes als eerste. Samen met je team start jij zo vernieuwingen: producten en diensten waar klanten op zitten te wachten en waar wij de markt mee uitdagen. Jouw werk telt.

   Iets voor jou?

   Contact ons

   Er zijn op dit moment voor Data / IT geen vacatures beschikbaar

   Alle vacatures

   Ook T-Mobile doet er alles aan om verdere verspreiding van het Coronavirus te voorkomen. Het zijn tijden van zorgzaamheid, maar ook tijden van bezinning en afvragen waar je nou echt gelukkig van wordt. Een overstap naar de telecomsector? Het werken bij een organisatie met een challenger mindset? Bij T-Mobile Recruitment zijn we er voor je en denken we met je mee, ook vanuit huis. En daarom blijven wij graag in gesprek met je, via telefoon, app, facetime, hangout, skype of e-mail. Dus heb jij jouw droombaan gezien bij T-Mobile? Neem dan contact met de collega’s van recruitment op.