Werken bij
T-Mobile Nederland

Data Privacy Officer

Legal | Den Haag | 5-8 jaar | Full-time


T-Mobile is niet zomaar een telecombedrijf. Als onderdeel van Deutsche Telekom neemt T-Mobile een belangrijke positie in op het gebied van mobiel internet. Wij verbinden mensen door het snelste 4G netwerk beschikbaar te stellen aan onze klanten. Elke dag weer. Met ruim 1450 enthousiaste collega’s zorgen we ervoor dat onze klanten waar ook ter wereld in contact kunnen zijn met hun dierbaren en zakelijke relaties. Super snel en zonder gedoe. T-Mobile verbindt. Verbind jij je aan T-Mobile?

Ben jij die klantgerichte persoon met passie voor privacy en op zoek naar een baan als Data Privacy Officer?

Dan is T-Mobile op zoek naar jou!

Functie

De Data Privacy Officer is werkzaam binnen de afdeling Legal, Regulatory Affairs & Compliance maar heeft heel T-Mobile als werkterrein. De afdeling Legal, Regulatory Affairs & Compliance is verantwoordelijk voor het beschermen van de bedrijfsbelangen van T-Mobile (inclusief andere merken) vanuit juridisch, regelgevend en compliance perspectief. Dit houdt in dat de activiteiten en uitlatingen van T-Mobile voldoen aan de toepasselijke wet- en regelgeving en dat nieuwe wetgeving maar ook compliance beleid van Deutsche Telekom tijdig en correct wordt geïmplementeerd en er toezicht gehouden wordt op de naleving ervan binnen T-Mobile.

De afdeling is onder andere belast met het signaleren en monitoren van nieuwe wet- en regelgeving op het gebied van telecommunicatie, inclusief aftappen, dataretentie, (cyber)security, privacy, mededinging en privaatrecht.

Als Data Privacy Officer (DPO) bij T-Mobile, ben jij verantwoordelijk voor de implementatie en naleving van de (inter)nationale wet- en regelgeving alsmede richtlijnen op het gebied van privacy en dataprotectie (‘data privacy’) voor zowel klanten als de werknemers van T-Mobile.

Kerntaken

In deze functie zal je o.a. de volgende taken en verantwoordelijkheden hebben:

Functie eisen

Om deze functie tot een succes te maken, heb je een passie voor privacy en weet je met jouw ondernemende en pragmatische persoonlijkheid impact te maken en vooral “getting things done”. Je bent een expert op het terrein van privacy en compliance. Je kunt goed samenwerken op verschillende niveaus en kunt zowel een sparringpartner voor de business zijn als wel de criticus die de business een spiegel voor houdt. Je bent bekend met verschillende belangen in een organisatie. Ben je goed in projectmatig en Agile werken en kunt meerdere projecten tegelijkertijd behandelen.

Daarnaast is het belangrijk dat jij:

 Aanbod

T-Mobile biedt haar medewerkers een uitstekend salaris aan en zeer goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Werken bij T-Mobile betekent werken in een uitdagende dynamische omgeving, waar ondernemerschap, initiatief en samenwerken gemeenschappelijke standaarden zijn. Naast een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket betekend werken bij T-Mobile kiezen voor een bedrijf waar op sociaal vlak veel ondernomen wordt onderling met collega’s, op sociaal en plezier vlak.

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze vacature kun je terecht bij Mel Hakker- mel.hakker@t-mobile.nl.

Ben jij de Data Privacy Officer die wij zoeken? We kijken uit naar je sollicitatie.

 

 

SOLLICITEER