Werken bij
T-Mobile Nederland

Database Administrator

Technology | Bodegraven | 2-5 jaar | Full-time


Ben jij de nauwkeurige en verantwoordelijke professional met passie voor database technologie die op zoek is naar een nieuwe baan? Dan is T-Mobile Thuis op zoek naar jou!

T-Mobile is niet zomaar een telecombedrijf. Als onderdeel van Deutsche Telekom neemt T-Mobile een belangrijke positie in op de Nederlandse telecommarkt. Wij verbinden mensen door het snelste 4G netwerk beschikbaar te stellen aan onze klanten. Sinds begin dit jaar biedt T-Mobile onder de naam T-Mobile Thuis ook vast internet, telefonie en TV aan. Met ruim 1450 enthousiaste collega’s zorgen we ervoor dat onze klanten waar ook ter wereld in contact kunnen zijn met hun dierbaren en zakelijke relaties. Super snel en zonder gedoe.

T-Mobile verbindt. Verbind jij je aan T-Mobile Thuis?

Positie
Als database administrator weet je hoe je een database moet inrichten voor verschillende toepassingen. Je bent snel in staat om de oorzaak vast te stellen als er iets mis gaat. Ook zorg je ervoor dat er geen gegevens verloren gaan en dat de database zo snel mogelijk weer beschikbaar is.
Taken zoals; beschikbaarheid, beveiliging, back ups, conversies, voorkomen van opslag van dubbele gegevens, monitoren van prestaties, het optimaliseren, migreren en patchen van databases zijn allemaal standaardwerkzaamheden voor je.

Je bent verantwoordelijk voor de customer- en netwerkoperations gegevens in de databases en de gezondheid van de database servers. Je komt te werken in een jong, ambitieus en groeiend team.
Het werkt wordt gedaan in multidisciplinaire teams en bent goed in staat je eigen weg te vinden binnen een veranderende organisatie. Je taken en verantwoordelijkheden bestaan uit;

Wat breng je mee?
Om succesvol in deze functie te zijn beschik je over sterke analytische vaardigheden. Je zoekt uitdaging in je werk en je bent nauwkeurig. Hiernaast beschik je natuurlijk over een passie voor database technologie! Ook beschik je over:

Hiernaast ben jij iemand die zichzelf wil blijven ontwikkelen en zijn verantwoordelijkheid neemt. Je bent een teamspelen en begrijpt maar al te goed dat onderhoud soms beter kan gebeuren buiten de bedrijfsuren.

Wat bieden wij?
T-Mobile biedt haar medewerkers een uitstekend salaris aan en zeer goede secundaire arbeidsvoorwaarden. T-Mobile vindt zowel persoonlijke als professionele groei en ontwikkeling zeer belangrijk waarbij uitstekende kansen worden geboden om jezelf te ontwikkelen. Werken bij T-Mobile betekent werken in een uitdagende dynamische omgeving, met een netwerk van hoog
gekwalificeerde collega’s. In hechte samenwerking met je leidinggevende kan je je eigen carrière vorm geven binnen onze organisatie.

Voor meer informatie over deze vacature kun je terecht bij Elisa Middendorp, via elisa.middendorp@t-mobile.nl

Ben jij de Database Administrator die wij zoeken? En sluit jouw profiel aan op onze vacatureomschrijving? Dan ontvangen wij graag jouw CV en een korte motivatie.

 

SOLLICITEER