DIGITAL. GEEN WOORD MAAR EEN MINDSET.

Onderzoeken. Dat is waar de afdeling Digital voor staat bij T-Mobile. Wij maken het onze klanten graag zo makkelijk mogelijk. Of ze nou iets willen kopen of informatie zoeken op de website, in My T-Mobile of in de My T-Mobile app. En het mag best een beetje leuk zijn, niet alleen voor onszelf maar juist ook voor onze klanten. Want daar doen we het allemaal voor!
Onze vacatures
Altijd je ideeën testen.

Wij analyseren wat de klanten op de website zien en doen, maar vooral wat de klanten willen zien. Continu testen we wat het best werkt en het meest gebruiksvriendelijk is. De bevindingen uit die analyses zetten we om in nieuwe content. Bijvoorbeeld voor projecten als de lancering van een nieuw product, het nieuwe design van de T-Mobile website of het uitschrijven van dialogen voor onze chatbot Lotte.

Quote

“HET IS MOOI OM DINGEN DIE WE SAMEN HEBBEN BEDACHT TOT LEVEN TE ZIEN KOMEN.”

Josse, Contentmanager

Vrijheid & verantwoordelijkheid.

Op de afdeling Digital word je dagelijks uitgedaagd. Je hebt veel vrijheid om naast je huidige rol ook andere dingen op te pakken. Het wordt gestimuleerd om innovatieve ideeën te testen. Team Digital bestaat uit een mix van jonge en meer ervaren collega’s vanuit verschillende disciplines (webanalisten, content managers, knowledge managers en conversie specialisten). Dit zorgt voor een goede dynamiek en altijd iemand om mee te sparren.

KLINKT GOED HE?

Contact ons

Het beste aanbod

Webcare Specialist

Digital Den Haag/Arnhem Bekijk de vacature
Alle vacatures