Werken bij
T-Mobile Nederland

ERP Business Analist

IT | Den Haag | 2-5 jaar | Full-time


T-Mobile is niet zomaar een telecombedrijf. Als onderdeel van Deutsche Telekom neemt T-Mobile een belangrijke positie in op het gebied van mobiel internet. Wij verbinden mensen door het snelste 4G netwerk beschikbaar te stellen aan onze klanten. Elke dag weer. Met ruim 1450 enthousiaste collega’s zorgen we ervoor dat onze klanten waar ook ter wereld in contact kunnen zijn met hun dierbaren en zakelijke relaties. Super snel en zonder gedoe.

T-Mobile verbindt. Verbind jij je aan T-Mobile?

Functie:
De afdeling is verantwoordelijk voor het implementeren en testen van technologische systemen en oplossingen. In deze functie ben je verantwoordelijk voor de volgende taken:

Om succesvol te zijn in deze functie beschik je over een groot gedeelte van de volgende eisen:

De wenselijke technische vaardigheden zijn:

Je hebt goede analytische en project management vaardigheden, hiernaast ben je goed met relatiemanagement.

Aanbod

T-Mobile biedt haar medewerkers een uitstekend salaris aan en zeer goede secundaire arbeidsvoorwaarden. T-Mobile vindt zowel persoonlijke als professionele groei en ontwikkeling zeer belangrijk waarbij uitstekende kansen worden geboden om jezelf te ontwikkelen. Werken bij T-Mobile betekent werken in een uitdagende dynamische omgeving, met een netwerk van hoog gekwalificeerde collega’s. In hechte samenwerking met je leidinggevende kan je je eigen carrière vorm geven binnen onze organisatie.

Voor meer informatie over deze vacature kun je terecht bij Elisa Middendorp via elisa.middendorp@t-mobile.nl

Wil jij deze uitdaging met ons aangaan? Solliciteer dan direct op deze vacature!

SOLLICITEER