Zoeken naar

  Zoeken naar

   FINANCE & CORPORATE SUPPORT. MAAR DAN IN EEN FINTECH OMGEVING!

   Iedereen kent T-Mobile als dé challenger in de telecombranche. Maar weet jij ook dat T-Mobile volop inzet op kapitaalinvesteringen van bijvoorbeeld antennemasten? Of dat we binnen de divisie Finance & Corporate Support met nieuwe systemen en processen continu inspelen op de veranderingen binnen en buiten onze organisatie? In al deze processen speelt de divisie Finance & Corporate Support een cruciale rol.
   Onze vacatures
   Samen

   Binnen de divisie Finance & Corporate Support werk je nauw samen met andere afdelingen en stakeholders binnen T-Mobile. Het takenpakket is breed, van commerciële strategieën naar operationele accounting vraagstukken. Je zit dicht op de business, de lijnen zijn kort en je schakelt geregeld met het senior management. Je hebt veel impact, hierdoor kun je echt je stempel drukken. Laten we eerlijk zijn, dat is niet altijd even makkelijk. Maar wel uitdagend!

   Quote

   “Changes are given”

   Tom Verbeek, Manager B2C Premium Control

   Future Proof

   Er zijn ook talloze interne financiële projecten waar je aan kunt werken. Voorbeelden hiervan zijn de recente implementatie van de nieuwe verslaggevingsstandaarden en de optimalisatie van de administratieve processen door vergaande automatisering en robotisering. Binnen T-Mobile krijg je veel vrijheid om initiatief te nemen. Je hoeft het nooit alleen te doen, samen met het team kijken wij wie jou kan helpen om je doelen te realiseren. Durf jij problemen te signaleren en deze aan te pakken, dan zijn wij op zoek naar jou!

   KLINKT GOED HE?

   Contact ons

   Het beste aanbod

   ICS Specialist

   Finance Den Haag Bekijk de vacature

   Manager Accounting Operations

   Finance Den Haag Bekijk de vacature

   IFRS Specialist

   Finance Den Haag Bekijk de vacature
   Alle vacatures