Werken bij
T-Mobile Nederland

Front End Developer

| Den Haag | 2-5 jaar | Full-time


T-Mobile is niet zomaar een telecombedrijf. Als onderdeel van Deutsche Telekom neemt T-Mobile een belangrijke positie in op het gebied van mobiel internet. Wij verbinden mensen door het snelste 4G-netwerk beschikbaar te stellen aan onze klanten. Elke dag weer. Met ruim 1450 enthousiaste collega’s zorgen we ervoor dat onze klanten waar ook ter wereld in contact kunnen zijn met hun dierbaren en zakelijke relaties. Super snel en zonder gedoe.

T-Mobile verbindt. Verbind jij je aan T-Mobile?

Voor de afdeling Digital Sales & Service zijn we op zoek naar een Front End Developer.

De afdeling
Als Front End Developer maak je deel uit van de afdeling Digital Sales & Service. Een levendige afdeling met enthousiaste en gepassioneerde mensen. De functie valt dus niet onder IT, dit betekent dat je een breder werkterrein hebt en meer vrijheid.

De functie
Wij zijn op zoek naar een Front End Developer die ons helpt onze ideeën op service- en commercieel gebied te realiseren. In deze rol vertaal je zowel service- als commerciële ideeën in technische oplossingen. De doorontwikkeling van t-mobile.nl/service, selfservice-omgeving en het doorvoeren van wijzigingen in de webshop zijn onderdeel van de werkzaamheden, evenals het ondersteunen van de Content Managers bij technische vragen.

We maken voornamelijk gebruik van de volgende tools en services

Wat breng je mee

Om deze functie tot een succes te maken beschik je over:

Wat bieden wij?
T-Mobile biedt haar medewerkers een uitstekend salaris aan en zeer goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Je krijgt veel vrijheid en zelfstandigheid in een inspirerende werkomgeving direct naast Station Den Haag HS. T-Mobile vindt zowel persoonlijke als professionele groei en ontwikkeling zeer belangrijk waarbij uitstekende kansen worden geboden om jezelf te ontwikkelen. Werken bij T-Mobile betekent werken in een uitdagende dynamische omgeving, met een netwerk van hoog gekwalificeerde collega’s. In hechte samenwerking met je leidinggevende kan je je eigen carrière vorm geven binnen onze organisatie.

Voor meer informatie over deze vacature kun je terecht bij Elisa Middendorp via elisa.middendorp@t-mobile.nl Wil jij deze uitdaging met ons aangaan? Solliciteer dan direct op deze vacature!

SOLLICITEER