Werken bij
T-Mobile Nederland

(Junior) Corporate Accountmanager

Sales | Den Haag | | Full-time


T-Mobile is niet zomaar een telecombedrijf. Als onderdeel van Deutsche Telekom neemt T-Mobile een belangrijke positie in op het gebied van mobiel internet. Wij verbinden mensen door het snelste 4G netwerk beschikbaar te stellen aan onze klanten. Elke dag weer. Met ruim 1450 enthousiaste collega’s zorgen we ervoor dat onze klanten waar ook ter wereld in contact kunnen zijn met hun dierbaren en zakelijke relaties. Super snel en zonder gedoe. T-Mobile verbindt. Verbind jij je aan T-Mobile?

Ben jij die ondernemende en klantgerichte professional op zoek naar een baan als (Junior) Corporate Account Manager?

Dan is T-Mobile op zoek naar jou!

Functie

De zakelijke markt staat primair in de strategie van T-Mobile en Deutsche Telekom. Onze afdeling Business levert samen met partners, een full service telecom dienstverlening voor de zakelijke markt van Cloud telefonie oplossingen tot IoT oplossingen. Daarbij wordt gebruik gemaakt van het beste mobiele netwerk van Nederland.

Als (Junior) Corporate Account Manager breng je samen met je collega’s de behoefte van je klanten in kaart. Je neemt de regie als business partner voor de klant om te zorgen dat ze over de beste oplossingen beschikken voor hun bereikbaarheid. Daarnaast zorg je, in samenwerking met specialisten, dat de beste oplossingen voor communicatiediensten verkocht en geleverd worden.

In jouw DNA bestaat het klantverlies niet als een optie. Je gaat samen met je collega’s tot die ‘extra mile’ om je klanten te verrassen en daarnaast bouw je zelfstandig een salesfunnel op voor nieuwe en aanvullende diensten in je klantenportefeuille. Je bent volledig zelfstandig en verantwoordelijk voor je eigen succes.

Kerntaken

In deze functie zal je de volgende taken en verantwoordelijkheden hebben:

Functie eisen

Om deze functie tot een succes te maken, heb je passie voor de klant en weet je met jouw ondernemende persoonlijkheid impact te maken. Je bent zeer marktgericht, ondernemend en kunt goed onderhandelen op verschillende niveaus.

Daarnaast is het belangrijk dat jij:

Aanbod

T-Mobile biedt haar medewerkers een uitstekend salaris aan en zeer goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Werken bij T-Mobile betekent werken in een uitdagende dynamische omgeving, waar ondernemerschap, initiatief en samenwerken gemeenschappelijke standaarden zijn. Naast een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket betekend werken bij T-Mobile kiezen voor een bedrijf waar op sociaal vlak veel ondernomen wordt onderling met collega’s, op inspirationeel, sociaal en plezier vlak.

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze vacature kun je terecht bij Mel Hakker- mel.hakker@t-mobile.nl.

Sluit jij aan bij het profiel en ben jij de (Junior) Corporate Account Manager die wij zoeken? We kijken uit naar je sollicitatie.

 

SOLLICITEER