Werken bij
T-Mobile Nederland

Junior Recruiter

HR | Den Haag | 0-2 jaar | Full-time


Ben jij die zelfstandige en mondige Junior Recruiter op zoek naar een uitdaging binnen de wereld van Recruitment? Dan is T-Mobile op zoek naar jou!

Voor ons Recruitment Team zijn wij ter aanvulling op zoek naar een vlotte, gedreven en resultaatgerichte Junior Recruiter. Gezamenlijk is het team verantwoordelijk voor de werving van alle nieuwe T-Mobile medewerkers, zowel op het hoofdkantoor als ook voor de T-Shops.

Lees hieronder meer over werken als Junior Recruiter bij T-Mobile en druk op de solliciteerknop als jij jezelf hierin herkent. Jij wilt toch ook bij de allerbeste horen?

Leuk, wat gaan we doen?

Jij gaat ervoor zorgen dat we de beste talenten spreken die ervoor kiezen om met T-Mobile Retail verder te groeien én de markt verder op zijn kop durven te zetten! Gaaf toch?

Jazeker! Als Junior Recruiter ga jij aan de slag met de werving & selectie van Retail talent voor onze 130 T-shops, zowel Shop Advisors als Management posities. Jij neemt de kandidaten mee in een excellente candidate experience en onderhoudt op de juiste momenten contacten met je stakeholders. Jij weet als geen ander nieuwe manieren te vinden om de talenten van morgen te bereiken.

Een recruitmentdag organiseren in Noord-Holland? Jij weet al waar te beginnen!
Meedenken over het recruitmentproces? Kom maar op met die post-its!
Onze ambitie om verder te groeien is groot, die van jouw ook?

Je zal gaan werken in een team van 5 recruiters, benieuwd naar je toekomstige collega’s?
Maak alvast kennis met Mel, Jayant, Elisa, Nick en Tim. Vinden ze leuk!

Dit ben jij

De volgende stap in je carrière? Overstap naar de telecom branche? Wat het ook is, jij wilt unlimited groeien en ontwikkelen. Je bent communicatief sterk, ambitieus, resultaatgericht en een netwerker. Werkervaring in de arbeidsbemiddeling is een pre, sterke drive is ideaal.

Jij wilt jezelf ontwikkelen tot de Recruiter van de toekomst. Daarom trek jij proactief werk naar jezelf toe en ga jij zelfstandig aan de slag. Jij wordt beter in het vak door dingen te ondernemen en coaching te vragen van je collega’s.

Kom jij ons team versterken? Verras ons met je verhaal en laat zien waarom jij bij T-Mobile past!

Werken bij T-Mobile is…

Werken met specialisten op het gebied van Recruitment. T-Mobile biedt jou de ruimte om jezelf te blijven ontwikkelen, zowel op persoonlijk als professioneel vlak. Werken bij T-Mobile betekent werken in een uitdagende dynamische omgeving, met een netwerk van hooggekwalificeerde collega’s. In hechte samenwerking met je leidinggevende kan je je eigen carrière vorm geven binnen onze organisatie.

Wat ons betreft kan je nog maar één ding doen en dat is solliciteren!

Heb je toch nog vragen? Neem dan contact op Jayant Poedai via jayant.poedai@t-mobile.nl.

 

SOLLICITEER