Werken bij
T-Mobile Nederland

(Junior) Regional Accountmanager

Sales | Utrecht e.o. | 2-5 jaar | Full-time


T-Mobile is niet zomaar een telecombedrijf. Als onderdeel van Deutsche Telekom neemt T-Mobile een belangrijke positie in op het gebied van mobiel internet. Wij verbinden mensen door het snelste 4G netwerk beschikbaar te stellen aan onze klanten. Elke dag weer. Met ruim 1450 enthousiaste collega’s zorgen we ervoor dat onze klanten waar ook ter wereld in contact kunnen zijn met hun dierbaren en zakelijke relaties. Super snel en zonder gedoe.

T-Mobile verbindt. Verbind jij je aan T-Mobile?

Functie:

Als (Junior) Regional Accountmanager ben jij verantwoordelijk voor het werven van nieuwe klanten binnen jouw regio. Jij speelt in op de wensen van de klant en biedt die producten en diensten aan waar zij op dat moment behoefte aan hebben. Dit betekent dat jij klantgesprekken op verschillende niveaus voert, en met jouw salesvaardigheden onze communicatie oplossingen (vaste, mobiele en cloud telefonie) succesvol in de markt zet.

Naast het directe contact met prospects ga je ook aan de slag met het onderhouden van bestaande klantrelaties. Bij jou houdt acquisitie nooit op, je bent ambitieus, herkent nieuwe saleskansen en blijft altijd met de klant meedenken. Daarnaast bestaat jouw werkdag uit het opbouwen van je sales funnel. Jij bent geheel verantwoordelijk voor jouw regio en stelt dus zelf jouw eigen verkoopplan op. Ook verzamel en verwerk je relevante markt- en klantinformatie om zo omzetverhoging te realiseren en optimaliseer je de klanttevredenheid over T-Mobile zakelijk.

Om nog meer business te genereren zijn wij op zoek naar een (Junior) Regional Accountmanager die werkzaam zal zijn in verschillende regio’s, namelijk;

Jij kijkt met een scherpe blik naar de markt en het is voor jou duidelijk dat elk prospect weer anders is. Hier speel jij dan ook goed op in. Jouw netwerk is groot en met jouw communicatieve vaardigheden weet jij mensen elke dag weer te enthousiasmeren. Verder heb jij:

En dat niet alleen… Wij zijn op zoek naar dié collega die altijd op zoek is naar hoe het anders en beter kan. Wij geloven dat jij zelf al heel goed weet waar jij het verschil in kan maken en wij gaan er dan ook vanuit dat je verder kijkt dan het functieprofiel. Samen met jou willen wij bouwen aan het T-Mobile van morgen.

Ben jij die collega die dan bij ons gaat starten, dan zal je een uitgebreid inwerkprogramma ontvangen inclusief een training van twee maanden.

Aanbod:

T-Mobile biedt haar medewerkers een uitstekend salaris en zeer goede secundaire arbeidsvoorwaarden aan. Hiernaast zijn binnen T-Mobile zowel persoonlijke als professionele groei en ontwikkeling van belang. Om deze reden is er binnen T-Mobile een groot aanbod in opleidingsmogelijkheden. Werken bij T-Mobile betekent werken in een uitdagende dynamische omgeving, met een netwerk van hoog gekwalificeerde collega’s. In hechte samenwerking met je leidinggevende kun je je eigen carrière vorm geven binnen onze organisatie. Carrière paden zijn transparant en mogen van nationale of internationale aard zijn.

Geloof jij net als wij in de kracht van klantgerichte sales? Solliciteer via onderstaande sollicitatie button op deze unieke carrière kans en word Junior Regional Account manager bij T-Mobile! Voor meer informatie over deze vacature kun je terecht bij Mel Hakker, via mel.hakker@ t-mobile.n

 

SOLLICITEER