Werken bij
T-Mobile Nederland

Marcom Campaign Manager (tijdelijk)

Marketing | | 2-5 jaar | Full-time


T-Mobile is niet zomaar een telecombedrijf. Als onderdeel van Deutsche Telekom neemt T-Mobile een belangrijke positie in op de Nederlandse telecommarkt. Wij verbinden mensen door het snelste 4G netwerk beschikbaar te stellen aan onze klanten. Sinds begin dit jaar biedt T-Mobile onder de naam T-Mobile Thuis ook vast internet, telefonie en TV aan. Met ruim 1450 enthousiaste collega’s zorgen we ervoor dat onze klanten waar ook ter wereld in contact kunnen zijn met hun dierbaren en zakelijke relaties. Super snel en zonder gedoe.

T-Mobile verbindt. Verbind jij je aan T-Mobile Thuis?         

Functie:

In de positie van Marcom Campaign manager vertaal je de bedrijfsdoelstellingen van T-Mobile Thuis naar tastbare campagnes.  Je beheert de volledig geïntegreerde BTL- campagnes en programma’s voor T-Mobile Thuis en bent de SPOC voor ATL-campagnes met het Marcom Team. Je taken en verantwoordelijkheden bestaan uit:

Om in deze functie succesvol te zijn, is het belangrijk dat je goede projectmatig vaardigheden hebt en goed bent in stakeholdermanagement. Om voor de functie in aanmerking te komen beschik je over de volgende eisen;

 Je bent fulltime beschikbaar, je werklocatie is Den Haag maar je bent ook bereidt om te reizen naar andere locaties zoals in Amsterdam en Bodegraven.

Aanbod:

T-Mobile biedt haar medewerkers een uitstekend salaris aan en zeer goede secundaire arbeidsvoorwaarden. T-Mobile vindt zowel persoonlijke als professionele groei en ontwikkeling zeer belangrijk waarbij uitstekende kansen worden geboden om jezelf te ontwikkelen. Werken bij T-Mobile betekent werken in een uitdagende dynamische omgeving, met een netwerk van hoog gekwalificeerde collega’s. In hechte samenwerking met je leidinggevende kan je je eigen carrière vorm geven binnen onze organisatie.

Voor meer informatie over deze vacature kun je terecht bij Elisa Middendorp, via elisa.middendorp@t-mobile.nl

Ben jij de Marcom Campaign Manager die wij zoeken? En sluit jouw profiel naadloos aan op onze vacatureomschrijving? Dan ontvangen wij graag jouw CV en een korte motivatie.

SOLLICITEER