Werken bij
T-Mobile Nederland

Marketing Manager

Marketing | Den Haag | 2-5 jaar | Full-time


Organisatie

T-Mobile is niet zomaar een telecombedrijf. Als onderdeel van Deutsche Telekom neemt T-Mobile een belangrijke positie in op de Nederlandse telecommarkt. Wij verbinden mensen door het snelste 4G netwerk beschikbaar te stellen aan onze klanten. Sinds begin dit jaar biedt T-Mobile onder de naam T-Mobile Thuis ook vast internet, telefonie en TV aan. Met ruim 1450 enthousiaste collega’s zorgen we ervoor dat onze klanten waar ook ter wereld in contact kunnen zijn met hun dierbaren en zakelijke relaties. Super snel en zonder gedoe. T-Mobile verbindt. Verbind jij je aan T-Mobile?

Afdeling

De afdeling Consumer Marketing B2C is P&L verantwoordelijk voor het complete consumentensegment van T-Mobile. Samen zorgen we onder andere voor productontwikkeling, prijsstelling, market launches, klanttevredenheid en campagnes.

Functie

Als Marketing Manager ben je verantwoordelijk voor het realiseren en implementeren van onze vele ideeën en ambities. Je komt te werken binnen een van onze Tribe’s. In jouw functie staat alles in het teken van het introduceren van nieuwe proposities in de markt. Of dit nu gaat leiden naar nieuwe klanten of tot behoud van onze klanten, dat maakt jou niet uit.

Jij brengt nieuwe ideeën en concepten in om nieuwe klanten aan onze organisatie te binden. Bijvoorbeeld door het lanceren van een nieuwe productcampagne. En ga je aan de slag met propositieontwikkeling, van ideation en design naar doorvertaling in productspecificaties, customer journeys en kanalen.

Je hebt de drive om de marketing expert binnen T-Mobile te worden. Jij weet als geen ander hoe T-Mobile haar doelgroep kan bereiken.

Daarnaast maak je ook je performance inzichtelijk en monitor jij de ontwikkelingen op het gebied van klanttevredenheid en acquisitie. Zo nodig maak je aanpassingen en neem je jouw stakeholders hierin mee.

Wat breng je mee?

Als Marketing Manager bij T-Mobile ben je enthousiast en gedreven om zoveel mogelijk impact voor de klant te maken. Je bent data-driven en kan ons iets leren in het vertalen van klantgedrag in nog effectievere campagnes. In deze functie ben je eigenaar van je eigen domein. Jij en je squad krijgen veel verantwoordelijkheid in het behalen van de missie en doelstellingen. Werken in een team doe je graag en je levert een actieve bijdrage aan de flow en fun van het team. 

Daarnaast staat op jouw CV

Wat wellicht niet op jouw CV staat maar waar jij jezelf wel in herkent

Wat bieden wij?

T-Mobile biedt haar medewerkers een uitstekend salaris aan en zeer goede secundaire arbeidsvoorwaarden. T-Mobile vindt zowel persoonlijke als professionele groei en ontwikkeling zeer belangrijk waarbij uitstekende kansen worden geboden om jezelf te ontwikkelen. Werken bij T-Mobile betekent werken in een uitdagende dynamische omgeving, met een netwerk van hoog gekwalificeerde collega’s. In hechte samenwerking met je leidinggevende kan je je eigen carrière vormgeven binnen onze organisatie.

Direct solliciteren of meer weten?

Voor meer informatie over deze vacature kun je terecht bij Tim van Rijk via Tim.van.Rijk@t-mobile.nl.

Ben jij de Marketing Manager die wij zoeken? En sluit jouw profiel naadloos aan op onze vacatureomschrijving? Dan ontvangen wij graag jouw CV en een korte motivatie.

SOLLICITEER