Werken bij
T-Mobile Nederland

Marketing Traineeship

Marketing | Den Haag | 0-2 jaar | Full-time


Heb jij minder dan 2 jaar geleden je WO Studie afgerond en wil je een kickstart maken met je marketing carrière? Volg het Marketing Traineeship bij T-Mobile. Tijdens dit intensieve en gedegen traject leiden we je binnen 2 jaar op tot een Allround Marketeer bij T-Mobile.

Organisatie

T-Mobile is niet zomaar een telecombedrijf. Als onderdeel van Deutsche Telekom neemt T-Mobile een belangrijke positie in op het gebied van mobiel internet. Wij verbinden mensen door het snelste 4G netwerk beschikbaar te stellen aan onze klanten. Elke dag weer. Met ruim 1450 enthousiaste collega’s zorgen we ervoor dat onze klanten waar ook ter wereld in contact kunnen zijn met hun dierbaren en zakelijke relaties. Super snel en zonder gedoe.

T-Mobile verbindt verbind jij je aan T-Mobile?

Afdeling

Je komt als ‘high potential trainee’ te werken op de afdeling Marketing B2C. Met je collega’s ben je volledig P&L-verantwoordelijk voor het consumentensegment van T-Mobile. Samen zorgen we onder andere voor positionering in de markt, productontwikkeling en lancering, klanten- werving en -behoud, Up/cross-sell klanttevredenheid en campagnes.

De afdeling is verdeeld in de tribes ‘New’ en ‘Existing’ customers. Hierbinnen werken we in multidisciplinaire squads. Deze squads werken volgens de agile methodiek aan concrete doelen die rond een duidelijke missie zijn geformuleerd.

Functie

Jij doorloopt binnen 2 jaar het volledige marketing proces van A tot Z en daarmee zul je volledig bekend zijn met de werkwijze waarop wij onze producten en diensten ontwikkelen en in de markt zetten.
Als Marketing Trainee maak je deel uit van een van de twee Marketing Tribe’s. Binnen deze Tribe’s krijg jij de mogelijkheid om de verschillende squads (teams) te ondersteunen op projecten, analyses, marktonderzoek, klantonderzoek, lanceren van nieuwe producten en campagnes.
Om je kennis binnen 2 jaar zo optimaal mogelijk te vergroten zul je per half jaar deel uitmaken van een andere squad binnen de 2 Tribe’s en vanuit die positie werken aan een project/taak die past bij jouw ontwikkeling.

Na afronding van de Traineeship:

Wat breng je mee?

Als Marketing Trainee binnen T-Mobile verwachten wij niet dat je alle vakkennis al in huis hebt, T-Mobile biedt een oneindige bron aan kennis, een schat aan mogelijkheden en alle ruimte om je binnen de afdeling marketing te ontwikkelen.

Van jou verwachten wij wel een nieuwsgierige blik, een kritische houding en een enorme drive om zowel jezelf als de organisatie te laten groeien. Van nature ben je een enthousiast en gretig persoon. Werken in een team doe je graag en je levert een actieve bijdrage aan de flow en fun van het team.

Daarnaast staat op jouw CV

Wat bieden wij?

T-Mobile biedt haar medewerkers een uitstekend salaris aan en zeer goede secundaire arbeidsvoorwaarden. T-Mobile vindt zowel persoonlijke als professionele groei en ontwikkeling zeer belangrijk waarbij uitstekende kansen worden geboden om jezelf te ontwikkelen. Werken bij T-Mobile betekent werken in een uitdagende dynamische omgeving, met een netwerk van hoog gekwalificeerde collega’s. In hechte samenwerking met je leidinggevende kan je je eigen carrière vormgeven binnen onze organisatie.

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze vacature kun je terecht bij Tim van Rijk (Tim.van.Rijk@T-Mobile.nl)

Ben jij de Allround Markerteer in spe die wij zoeken? En sluit jouw motivatie en achtergrond naadloos aan op onze vacatureomschrijving? Dan ontvangen wij graag jouw CV en een korte motivatie. Benieuwd naar het team? youtu.be/JmFvnuteP_E

SOLLICITEER