Werken bij
T-Mobile Nederland

SAP Medewerker Orderverwerking (tijdelijk)

| Den Haag | 2-5 jaar | Full-time


T-Mobile is niet zomaar een telecombedrijf. Als onderdeel van Deutsche Telekom neemt T-Mobile een belangrijke positie in op het gebied van mobiel internet. Wij verbinden mensen door het snelste 4G netwerk beschikbaar te stellen aan onze klanten. Elke dag weer. Met ruim 1450 enthousiaste collega’s zorgen we ervoor dat onze klanten waar ook ter wereld in contact kunnen zijn met hun dierbaren en zakelijke relaties. Super snel en zonder gedoe.
T-Mobile verbindt. Verbind jij je aan T-Mobile?

Afdeling
Je komt te werken in een team van 16 collega’s, ter ondersteuning van deze afdeling zijn wij op zoek naar tijdelijke medewerker op de afdeling Network Delivery. Het betreft een functie als administratieve ondersteuning waarbij je verantwoordelijk bent voor het verwerken van de inkooporders.

Functie:

In deze functie ben je verantwoordelijk voor de administratieve ondersteuning van het Network Delivery Team. Je taken en verantwoordelijkheden bestaan uit:

Wat breng je mee
Om in deze functie succesvol te zijn, zijn wij op zoek naar een nauwkeurige en resultaatgerichte medewerker. Je voldoet aan de volgende eisen:

Wat bieden wij?
Een uitdagende functie binnen T-Mobile Netherlands. Ons kantoor is gemakkelijk bereikbaar en ligt direct naast station Den Haag HS. Als aanvulling op het team zijn wij op zoek naar een administratieve kracht. De startdatum is in overleg en bij voorkeur zo snel mogelijk. Je gaat aan slag als uitzendkracht, de lengte van de opdracht is ongeveer drie tot zes maanden. Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega voor 40-uur per week, 32 uur is eventueel bespreekbaar.
Wil jij ervaring op doen in een uitdagende dynamische omgeving, met een netwerk van hoog gekwalificeerde collega’s. Waar jij unlimited aan jezelf kunt werken? Reageer dan snel, via onderstaande button.

Voor meer informatie over deze vacature kun je terecht bij Elisa Middendorp via elisa.middendorp@t-mobile.nl 

SOLLICITEER