Zoeken naar

  Zoeken naar

   MENSENKENNIS.
   IN HET KWADRAAT.

   De telecommarkt is op zijn zachtst gezegd nogal competitief. Maar ondanks alle concurrentie en prijsgevechten is de gun-factor nog steeds belangrijk. De ander begrijpen. Dat kan jij, als geen ander.
   Onze vacatures
   SALES IS GEEN TRUC

   Sales is een vak, geen trucje. Verkopen is gewoon hard werken. Uitleggen, luisteren, inschatten, nog een keer uitleggen… En overtuigen. Mensenkennis is jouw wapen. Het snelste mobiele netwerk van Nederland en ons Unlimited abonnement je munitie.

   Quote

   “BIJ ONS IS GEEN ENKELE DEAL HETZELFDE, WANT GEEN ÉÉN KLANT IS HETZELFDE.”

   Vincent Pennings, Regional Accountmanager

   LEF IS LEKKER

   Jouw bloed-zweet-en-tranen hebben directe invloed op het bedrijfsresultaat van T-Mobile. Dat is gaaf. En best een verantwoordelijkheid. Maar, even tussen ons: daar krijg jij ook veel voor terug.

   Met een lekkere dosis lef –de challenger mindset- kom jij er wel. Want je krijgt alle ruimte. Voor groei. Voor succes. En, je collega’s, je manager, ze zijn er voor je, want uiteindelijk doen we het met zijn allen.

   KLINKT GOED?

   CONTACT ONS

   Jouw nieuwe baan staat hier

   Content Manager Sales

   Sales Den Haag Bekijk de vacature
   Alle vacatures

   Ook T-Mobile doet er alles aan om verdere verspreiding van het Coronavirus te voorkomen. Het zijn tijden van zorgzaamheid, maar ook tijden van bezinning en afvragen waar je nou echt gelukkig van wordt. Een overstap naar de telecomsector? Het werken bij een organisatie met een challenger mindset? Bij T-Mobile Recruitment zijn we er voor je en denken we met je mee, ook vanuit huis. En daarom blijven wij graag in gesprek met je, via telefoon, app, facetime, hangout, skype of e-mail. Dus heb jij jouw droombaan gezien bij T-Mobile? Neem dan contact met de collega’s van recruitment op.