ER ZIJN ZOVEEL MOGELIJKHEDEN OM JE HEEN

Jij stapt precies op het juiste moment in: er staan productinnovaties op de deur te bonken. Klaar om de volgende markt te veroveren. De telecommarkt verandert snel, maar wij gaan nog sneller.
word onderdeel van T-Mobile
Sales is een vak, geen truc

Dat weet jij. Dat weten wij. Daarom lijkt het ons hoog tijd om onze kennis en wijsheid met elkaar te gaan combineren. Want wat is er aan de hand?

Komend jaar staat bij ons in het teken van productoptimalisatie op basis van klantfeedback en het uitrollen van innovaties. Ook lanceren wij weer een hoop nieuwe campagnes, producten en diensten. Kortom, we gaan er voor. Alle reden voor jou om je nu aan te sluiten bij T-Mobile. Er zijn zoveel mogelijkheden om je heen, grijp nu de kans om iets nieuws te doen.

Quote

“BIJ ONS IS GEEN ENKELE DEAL HETZELFDE, WANT GEEN ÉÉN KLANT IS HETZELFDE.”

Vincent Pennings, Regional Accountmanager

Een grensverleggende ondernemer, met een hoge dosis energie?

Dan zijn wij bij jou aan het goede adres. Wij vechten tegen de grenzen die onze klanten tegenhouden. Dat doen wij al een aantal jaar en dat bevalt goed. Voor onze medewerkers is het overigens niet anders.

De basis voor een goede samenwerking is vertrouwen. Daarom krijg je bij ons unlimited veel verantwoordelijkheid. Onze managers houden je niet tegen, ze helpen je grenzen te verleggen. Dat vraagt om lef. Om flexibiliteit en om een hoge dosis energie. Kortom, het vraagt om een magenta ondernemersmentaliteit! Uniek in zijn soort en gewaardeerd door onze klanten.

KLINKT GOED HE?

NEEM CONTACT MET ONS OP

Jouw nieuwe baan vind je hier

Corporate Accountmanager

Sales Den Haag Bekijk de vacature

Service Accountmanager

Sales Den Haag Bekijk de vacature

Telesales Advisor Arnhem (30 uur)

Sales Arnhem Bekijk de vacature
Bekijk alle vacatures