Werken bij
T-Mobile Nederland

Security Investigator

Technology | Den Haag | 2-5 jaar | Full-time


T-Mobile is niet zomaar een telecombedrijf. Als onderdeel van Deutsche Telekom neemt T-Mobile een belangrijke positie in op het gebied van mobiel internet. Wij verbinden mensen door het snelste 4G netwerk beschikbaar te stellen aan onze klanten. Elke dag weer. Met ruim 1450 enthousiaste collega’s zorgen we ervoor dat onze klanten waar ook ter wereld in contact kunnen zijn met hun dierbaren en zakelijke relaties. Super snel en zonder gedoe.

T-Mobile verbindt. Verbind jij je aan T-Mobile?

Hoofddoel van het Security team is het beschermen van de gegevens van onze klanten en het managen van het “Risico Profiel” voor T-Mobile Nederland in lijn met Deutsche Telekom richtlijnen, lokale en internationale wetgeving.

Voor dit team zijn wij op zoek naar een Security Investigator

Functie

Als Security Investigator heb je als hoofdtaak het grondig en systematisch onderzoeken en rapporteren van security incidenten, events en andere situaties binnen T-Mobile. Je werkt met samen met de diverse afdelingen binnen T-Mobile.

Vanzelfsprekend voldoe je als Security Investigator aan de volgende punten:

Een pre employment screening maakt deel uit van de selectieprocedure.

T-Mobile biedt haar medewerkers een uitstekend salaris en zeer goede secundaire arbeidsvoorwaarden aan. Hiernaast zijn binnen T-Mobile zowel persoonlijke als professionele groei en ontwikkeling van belang. Om deze reden is er binnen T-Mobile een groot aanbod in opleidingsmogelijkheden. Werken bij T-Mobile betekent werken in een uitdagende dynamische omgeving, met een netwerk van hoog gekwalificeerde collega’s. In hechte samenwerking met je leidinggevende kun je je eigen carrière vorm geven binnen onze organisatie. Carrière paden zijn transparant en mogen van nationale of internationale aard zijn.

Geloof jij net als wij in de kracht van Security? Solliciteer via onderstaande sollicitatie button op deze unieke carrière kans en word Security Investigator bij T-Mobile! Voor meer informatie over deze vacature kun je terecht bij Mel Hakker, via mel.hakker@ t-mobile.nl.

 

 

SOLLICITEER