Zoeken naar

  Zoeken naar

   Overal
   op voorbereid

   Wij hebben plek voor mensen die iets willen bijdragen. Werken aan iets groters dan jezelf, waarom niet? Iedere Nederlander heeft recht op een veilige manier van bellen of data gebruiken. Dat is jouw bijdrage.
   Onze vacatures
   Samen verantwoordelijk

   Goed gebruik maken van mobiele communicatie betekent ook veilig ermee omgaan. Wij voelen ons verantwoordelijk voor onze klanten, medewerkers en hun families. We willen ze beschermen. Het klinkt bijna als een grondrecht: iedereen moet veilig zijn telefoon of device kunnen gebruiken.

   Quote

   “Ik mag zelf bepalen wat ik doe en wanneer ik het doe. Die vrijheid heb ik ook nodig.”

   Klaske, Information Security Risk Officer

   Nóg beter beschermen

   Het Security Team zorgt ervoor dat al onze afdelingen de markt op kunnen schudden. Op een veilige manier. Het bruist op de afdeling van energie. Hier nemen wij cruciale beslissingen om risico’s voor te verkleinen en problemen voor klanten te voorkomen. Van cyberaanvallen tot diefstal. En andere dingen die we nu nog niet kunnen bedenken: hier verwacht je het onverwachte.

   VIND JIJ VEILIGHEID OOK ZO BELANGRIJK?

   Contact ons

   Er zijn op dit moment voor Security geen vacatures beschikbaar

   Alle vacatures

   Ook T-Mobile doet er alles aan om verdere verspreiding van het Coronavirus te voorkomen. Het zijn tijden van zorgzaamheid, maar ook tijden van bezinning en afvragen waar je nou echt gelukkig van wordt. Een overstap naar de telecomsector? Het werken bij een organisatie met een challenger mindset? Bij T-Mobile Recruitment zijn we er voor je en denken we met je mee, ook vanuit huis. En daarom blijven wij graag in gesprek met je, via telefoon, app, facetime, hangout, skype of e-mail. Dus heb jij jouw droombaan gezien bij T-Mobile? Neem dan contact met de collega’s van recruitment op.