Werken bij
T-Mobile Nederland

Senior Application Manager

Technology | Den Haag | 5-8 jaar | Full-time


T-Mobile is niet zomaar een telecombedrijf. Als onderdeel van Deutsche Telekom neemt T-Mobile een belangrijke positie in op het gebied van mobiel internet. Wij verbinden mensen door het snelste 4G netwerk beschikbaar te stellen aan onze klanten. Elke dag weer. Met ruim 1450 enthousiaste collega’s zorgen we ervoor dat onze klanten waar ook ter wereld in contact kunnen zijn met hun dierbaren en zakelijke relaties. Super snel en zonder gedoe. T-Mobile verbindt. Verbind jij je aan T-Mobile?

Ben jij die ondernemende en klantgerichte professional, die tevens de linking pin is tussen de verschillende afdelingen en op zoek naar een baan als Senior Application Manager?

Dan is T-Mobile op zoek naar jou!

Functie

Senior Application Manager

De afdeling Workspace & Communication Technologies is verantwoordelijk voor de gehele IT kantoor automatisering van T-Mobile, binnen dit domein staat ontwikkeling van producten en processen centraal. Daarnaast zorgt de afdeling voor een zo hoog mogelijke operationele stabiliteit door medewerker – en klantprocessen goed te ondersteunen, de systeemstabiliteit structureel te verbeteren en een efficiënt incident management proces te voeren.

Als Senior Application Manager ben je verantwoordelijk voor de optimale performance van de IT Kantoor Automatisering. Jij bent in deze rol verantwoordelijk voor het ondersteunen van de gebruikers en stakeholders binnen dit domein. Instrumenten die je daarvoor gebruikt zijn o.a. monitoring, data management, configuratie management, dashboards, incidenten, problemen, SLA/SLR en changes.

De Senior Is een linking pin tussen business afdelingen, leveranciers en Technology. Je bent in staat om Projecten binnen het team te plannen en te coördineren en met verbetervoorstellen t.b.v. de dienstverlening te definiëren, en uit te voeren. Jij bent verantwoordelijk voor het geven van adviezen ten aanzien van solution architecture voor het technische domein en/of bedrijfsprocessen.

De Senior is in staat om bij afwezigheid van de manager het team operationeel aan te sturen.

Kerntaken

In deze functie zal je de volgende taken en verantwoordelijkheden hebben:

 Application management

Solutions Design

Technical Demand

Functie eisen

Om deze functie tot een succes te maken, heb je passie voor én een technisch inhoudelijke achtergrond in IT en weet je met jouw ondernemende persoonlijkheid impact te maken.

Omschrijf je jezelf als een echte innovator en kun je goed onderhandelen op verschillende niveaus en ben je bekend met verschillende belangen in een organisatie. Heb je tevens passie voor de klant en weet je met daadkracht acties om te zetten in resultaat.

Daarnaast is het belangrijk dat jij:

Aanbod

T-Mobile biedt haar medewerkers een uitstekend salaris aan en zeer goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Werken bij T-Mobile betekent werken in een uitdagende dynamische omgeving, waar ondernemerschap, initiatief en samenwerken gemeenschappelijke standaarden zijn. Naast een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket betekend werken bij T-Mobile kiezen voor een bedrijf waar op sociaal vlak veel ondernomen wordt onderling met collega’s, op inspirationeel, sociaal en plezier vlak.

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze vacature kun je terecht bij Mel Hakker- mel.hakker@t-mobile.nl.

Ben jij de Senior Application Manager die wij zoeken? We kijken uit naar je sollicitatie.

 

 

 

SOLLICITEER