Werken bij
T-Mobile Nederland

Senior CRM Campagne Manager B2B

Marketing | Den Haag | 2-5 jaar, 5-8 jaar | Full-time


Over T-Mobile

T-Mobile is niet zomaar een telecombedrijf. Als onderdeel van Deutsche Telekom neemt T-Mobile een belangrijke positie in op het gebied van mobiel internet. Wij verbinden mensen door het snelste 4G netwerk beschikbaar te stellen aan onze klanten. Elke dag weer. Met ruim 1450 enthousiaste collega’s zorgen we ervoor dat onze klanten waar ook ter wereld in contact kunnen zijn met hun dierbaren en zakelijke relaties. Super snel en zonder gedoe.
T-Mobile verbindt. Verbind jij je aan T-Mobile?

Senior CRM Campagne Manager B2B

Jij bent de lead om onze contactstrategie in te richten en te verbeteren met als doel relaties te bouwen om leads en loyalty te creëren. Samen met de andere campagne managers, vertaal jij onze contactstrategie door naar concrete en aansprekende (online en offline) programma’s en campagnes. Alles richt je in op basis van de customer journey en onze merkbelofte en waarden. Jij weet als geen ander hoe je de zakelijke doelgroep, van loodgieter tot ICT manager persoonlijk aanspreekt en bereikt. Met het team, en ook zelf ga je aan de slag met toffe campagnes. Daarnaast houdt je je bezig met verbeterinitiatieven op het gebied van klanttevredenheid.

Met wie kom je te werken?

Je komt te werken in een leuk en divers marketingteam, die samen met elkaar de beste producten, diensten en klantervaringen maken in de zakelijke markt! En die naast hard werken ook samen veel plezier maken. Binnen het marketing team ben jij de lead en het aanspreekpunt voor het CRM squad en geef jij sturing en coaching aan 3 andere campagne marketeers met wie je de gezamenlijke verantwoordelijkheid draagt voor de dagelijkse bezigheden.

Wat breng je mee:

Wij zoeken een Senior campagne manager met passie voor B2B marketing en communicatie die graag de handen uit de mouwen steekt voor de klant. En het ook erg leuk vindt om coaching en structuur te bieden aan een aantal campagne managers. Je bent een conceptueel denker met een hands-on mentaliteit, die strategie doorvertaalt naar succesvolle acties& campagnes.

Ben jij iemand die graag de leiding neemt? Een ervaren eCRM campaign manager die graag zelf achter het stuur zit en organisatorisch sterk is? Dan is deze baan jou op het lijf geschreven.

 Wat hebben we jou te bieden:

Naast leuke en gedreven collega’s in een zeer dynamisch team kan T-Mobile je het volgende bieden:

Meer informatie

Heb je eerst nog vragen? Voor meer informatie over deze vacature kun je terecht bij Tim van Rijk – Tim.van.Rijk@t-mobile.nl.
Ben jij de Senior CRM Campagne Manager die wij zoeken? En sluit jouw profiel naadloos aan op onze vacatureomschrijving? Dan ontvangen wij graag jouw CV en een korte motivatie.

 

 

SOLLICITEER