Werken bij
T-Mobile Nederland

Social Media Stagiaire

Stages | Den Haag | 0-2 jaar | Full-time


    

Organisatie

T-Mobile is niet zomaar een telecombedrijf. Als onderdeel van Deutsche Telekom neemt T-Mobile een belangrijke positie in op het gebied van mobiel internet. Wij verbinden mensen door het snelste 4G netwerk beschikbaar te stellen aan onze klanten. Elke dag weer. Met ruim 1450 enthousiaste collega’s zorgen we ervoor dat onze klanten waar ook ter wereld in contact kunnen zijn met hun dierbaren en zakelijke relaties. Supersnel en zonder gedoe.

Afdeling

Wij zijn op zoek naar een Social Media Stagiair(e) die binnen de afdeling B2C (Brand & Communications) graag zijn/haar afstudeerproject realiseert en/of ervaring wil opdoen. Je komt te werken in het Creative Studio & Social Media team. Samen zijn we verantwoordelijk voor alle content op de social mediakanalen (NL) van T-Mobile. 

Geen dag is bij ons hetzelfde. Het ene moment bedenken we online concepten en het andere moment zijn we bezig met een foto-/videoshoot.

 Wat ga je doen?

Wie zoeken wij?

Aanbod

T-Mobile biedt haar medewerkers een uitstekend salaris en zeer goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Hiernaast zijn binnen T-Mobile zowel persoonlijke als professionele groei en ontwikkeling van groot belang. Daarom is hebben wij een groot aanbod in opleidingsmogelijkheden. Werken bij T-Mobile betekent werken in een uitdagende dynamische omgeving, met een netwerk van hoog gekwalificeerde collega’s. In hechte samenwerking met je leidinggevende kun je je eigen carrière vormgeven. Carrièrepaden zijn transparant en kunnen van nationale of internationale aard zijn.

Inlichtingen

Geloof jij net als wij in de kracht van social media? Solliciteer via onderstaande button op deze unieke carrière kans en word Stagiair(e) Social Media bij T-Mobile! Voor meer informatie over deze vacature kun je terecht bij Mel Hakker, via mel.hakker@ t-mobile.nl.

 

SOLLICITEER