Werken bij
T-Mobile Nederland

Stagiaire Community Team

Stages | Den Haag | 0-2 jaar | Full-time


T-Mobile Webcare is een van de koplopers binnen de Webcare-wereld. We beheren alle social kanalen en zijn waar onze klanten zijn. Zelfs offline als dat moet. We helpen onze klanten zo goed mogelijk en doen dit op een creatieve manier. Als we buiten de lijntjes moeten kleuren voor die éne klant – dan doen we dat zonder enige twijfel. T-Mobile Webcare maakt service persoonlijk. Bijvoorbeeld door het maken van video content of #Webcareinhetwild. Met de feedback en input van onze klanten op zak gaan wij de organisatie in om ons bedrijf iedere dag een beetje beter te maken.

Als koploper heeft T-Mobile ook de grootste telecom-community met ruim 250.000 leden. De community is ontzettend waardevol voor T-Mobile en krijgt volop aandacht voor ontwikkeling. De T-Mobile Community is een klant-helpt-klant forum. Het community team stimuleert interactie tussen klanten en betrekt andere collega’s van buiten het community team om in gesprek te gaan met klanten. Feedback van onze klanten is heel belangrijk voor T-Mobile en de Community is dé plek om deze te krijgen en in gesprek te gaan met klanten.

Het Community team is zelfsturend, werkt hard maar heeft vooral ook veel plezier met elkaar. Zowel op de werkvloer als daarbuiten. Iedere dag is anders en je hebt contact met alle lagen binnen de organisatie.

Hoe ziet jouw dag er uit?

Wie ben je?

Wij zijn op zoek naar een stagiaire die analytisch is ingesteld. Je houdt van nieuwe dingen uitproberen en raakt niet snel in paniek en vindt een beetje hectiek stiekem wel lekker. Hiernaast beschik ben jij:

Wij zijn per september op zoek naar een nieuwe stagiair. Je bent minimaal 4 dagen per week beschikbaar voor een periode van 3 tot 6 maanden.

Aanbieding
Wij bieden je een interessante, boeiende en leerzame werkervaring in een inspirerende en uitdagende omgeving met de mogelijkheid tot persoonlijke ontwikkeling. Je hebt tijdens deze stage veel vrijheid, ontvangt zorgvuldige begeleiding en vanzelfsprekend ontvang je een passende stagevergoeding.

Kom jij ons Community team versterken? Stuur ons dan snel jouw cv en motivatie!

Informatie
Voor meer informatie over deze vacature kun je terecht bij Elisa Middendorp via elisa.middendorp@t-mobile.nl

SOLLICITEER