Werken bij
T-Mobile Nederland

Team Manager Privacy & Complaints

Customer Service | Den Haag | 2-5 jaar | Full-time


T-Mobile heeft stevige ambities. We groeien snel in de mobiele markt en zijn hard op weg om ook op de vaste markt een toonaangevende speler te worden. Om ons te helpen onze doelstellingen waar te maken zoeken we een Team Manager Privacy & Complaints die het verschil wil maken.
T-Mobile is niet zomaar een telecombedrijf. Als onderdeel van Deutsche Telekom neemt T-Mobile een belangrijke positie in op het gebied van mobiel internet. Wij verbinden mensen door het snelste 4G netwerk beschikbaar te stellen aan onze klanten. Elke dag weer. Met ruim 1450 enthousiaste collega’s zorgen we ervoor dat onze klanten waar ook ter wereld in contact kunnen zijn met hun dierbaren en zakelijke relaties. Super snel en zonder gedoe.
T-Mobile verbindt. Verbind jij je aan T-Mobile?

Functie
De afdeling Customer Operations richt zich op het verlenen van uitstekende service aan onze klanten. Doordat het Customer Contact Center, financiële- en technische teams in deze afdeling samen werken zorgen we voor foutloze en inspirerende levering van service aan onze klanten.
In deze functie geef je leiding aan het Privacy & Complaints team, zij lossen complexe klantklachten op, werkt mee aan projecten met een juridische component en vergroot het probleemoplossend vermogen van onze agents door het verzorgen van workshops en trainingen. In deze functie bestaan je taken en verantwoordelijkheden uit:

Wat breng je mee
Om succesvol te zijn in deze functie is het noodzakelijk dat de kandidaat kennis heeft van complexe organisatiestructuren en besluitvormingsprocessen. Wij zijn op zoek naar een kandidaat die voldoet aan de volgende competenties:

Wat bieden wij?
T-Mobile biedt haar medewerkers een uitstekend salaris aan en zeer goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Je krijgt veel vrijheid en zelfstandigheid in een inspirerende werkomgeving direct naast Station Den Haag HS. T-Mobile vindt zowel persoonlijke als professionele groei en ontwikkeling zeer belangrijk waarbij uitstekende kansen worden geboden om jezelf te ontwikkelen. Werken bij T-Mobile betekent werken in een uitdagende dynamische omgeving, met een netwerk van hoog gekwalificeerde collega’s. In hechte samenwerking met je leidinggevende kan je je eigen carrière vorm geven binnen onze organisatie.

Voor meer informatie over deze vacature kun je terecht bij Elisa Middendorp via elisa.middendorp@t-mobile.nl
Wil jij deze uitdaging met ons aangaan? Solliciteer dan direct op deze vacature!

 

SOLLICITEER