Zoeken naar

  Zoeken naar

   TECHNOLOGY. WE DEFINE THE FUTURE!

   T-Mobile is al sinds 1999 dé challenger in de telecombranche. Maar wist jij dat het mobiele netwerk van T-Mobile, het snelste en beste mobiele netwerk van Nederland is? En dat we bezig zijn met het innoveren van ons vaste netwerk? In al deze bedrijfsprocessen speelt de divisie Technology een cruciale rol, om de klanten en onze maatschappij voor te bereiden op de innovatieve mogelijkheden van de toekomst.
   Onze vacatures
   De divisie

   Binnen de divisie Technology zijn we altijd bezig om voorop te lopen in nieuwe en bestaande technologische mogelijkheden. Van strategische planning tot aan de juiste serviceverlening. Wij werken samen met partners waarin wij onze challengers-DNA herkennen. Het takenpakket is breed en je werkt veel samen met collega’s vanuit verschillende expertises. Veel afdelingen werken in sprintplanningen en met Scrum methodieken. Je hebt veel impact, als jij een goed idee hebt is daar altijd ruimte voor. Bij onze divisie geef je richting aan de technologische mogelijkheden van de toekomst.

   Quote

   “Our technology connects people, and if you ask me that’s pretty amazing”

   Karlijn Straver, Business Development Analyst

   Blik op de toekomst

   We hebben een drukke periode voor de boeg. Komend jaar staat volledig in het teken van 5G. In 2020 rollen wij als eerste provider in Nederland een landelijk dekkend 5G- netwerk uit. En dat gaat lukken! Om dit voor elkaar te krijgen, moeten we al onze netwerksites aanpassen en optimaliseren. En ondertussen moeten we de capaciteit van ons bestaand 4-G netwerkwerk blijven verbeteren. Best cool toch? Heb jij de challenger mindset om met T-Mobile de volgende stap te maken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

   KLINKT GOED HE?

   Contact ons

   Het beste aanbod

   .Net Developer

   Technology Bodegraven Bekijk de vacature
   Alle vacatures