Zoeken naar

  Zoeken naar

   TECHNOLOGY. WE DEFINE THE FUTURE!

   T-Mobile is al sinds 1999 dé challenger in de telecombranche. Maar wist jij dat het mobiele netwerk van T-Mobile, het snelste en beste mobiele netwerk van Nederland is? En dat we bezig zijn met het innoveren van ons vaste netwerk? In al deze bedrijfsprocessen speelt de divisie Technology een cruciale rol, om de klanten en onze maatschappij voor te bereiden op de innovatieve mogelijkheden van de toekomst.
   Onze vacatures
   De divisie

   Binnen de divisie Technology zijn we altijd bezig om voorop te lopen in nieuwe en bestaande technologische mogelijkheden. Van strategische planning tot aan de juiste serviceverlening. Wij werken samen met partners waarin wij onze challengers-DNA herkennen. Het takenpakket is breed en je werkt veel samen met collega’s vanuit verschillende expertises. Veel afdelingen werken in sprintplanningen en met Scrum methodieken. Je hebt veel impact, als jij een goed idee hebt is daar altijd ruimte voor. Bij onze divisie geef je richting aan de technologische mogelijkheden van de toekomst.

   Quote

   “Our technology connects people, and if you ask me that’s pretty amazing”

   Karlijn Straver, Business Development Analyst

   Blik op de toekomst

   We hebben een drukke periode voor de boeg. Komend jaar staat volledig in het teken van 5G. In 2020 rollen wij als eerste provider in Nederland een landelijk dekkend 5G- netwerk uit. En dat gaat lukken! Om dit voor elkaar te krijgen, moeten we al onze netwerksites aanpassen en optimaliseren. En ondertussen moeten we de capaciteit van ons bestaand 4-G netwerkwerk blijven verbeteren. Best cool toch? Heb jij de challenger mindset om met T-Mobile de volgende stap te maken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

   KLINKT GOED HE?

   Contact ons

   Het beste aanbod

   Network Security Officer

   Technology Den Haag Bekijk de vacature

   Operations Engineer

   Technology Den Haag Bekijk de vacature

   Network Security Designer

   Technology Diemen Bekijk de vacature

   IP Network Designer

   Technology Den Haag Bekijk de vacature
   Alle vacatures

   Ook T-Mobile doet er alles aan om verdere verspreiding van het Coronavirus te voorkomen. Het zijn tijden van zorgzaamheid, maar ook tijden van bezinning en afvragen waar je nou echt gelukkig van wordt. Een overstap naar de telecomsector? Het werken bij een organisatie met een challenger mindset? Bij T-Mobile Recruitment zijn we er voor je en denken we met je mee, ook vanuit huis. En daarom blijven wij graag in gesprek met je, via telefoon, app, facetime, hangout, skype of e-mail. Dus heb jij jouw droombaan gezien bij T-Mobile? Neem dan contact met de collega’s van recruitment op.